Oui, je suis à Paris

Terwijl jij de week bijna afsluit, ben ik gezellig met mijn moeder in Parijs. Een stad waar ik nooit genoeg van krijg en het liefst een paar keer per jaar naartoe ga. Wat ik er zo leuk aan vind? Alle mooie gebouwen, de fijne sfeer in de stad, de leuke ouderwetse barretjes, de mooie winkels en kunstgaleries in Le Marais en Saint Germain, de prachtige taal waar ik echt helemaal niks van versta, de overheerlijke macarons (framboos en chocolade graag), en de croque madame en pain au chocolat als ontbijt.

Ik ga heerlijk een paar dagen op de fiets door de stad. Dit is echt de leukste manier om je te verplaatsen. Minder vermoeiend, stik goedkoop en je ziet tenminste wat van de stad. Dat doe ik in de twee outfits op de foto. Très Paris, n’est-ce pas? 🙂

Outfit 1
Blouse: Opus
Shawl en broek: Tela
Bril: Vogue

Outfit 2
Colbert: Paul & Joe
Shirt: Set
Broek: Mavi
Shawl: Mucho Gusto
Tas: Polder
Schoenen: Kennel & Schmenger

Outfit 3
Schoenen: Zara
Hoed: Millstreet Vintage

Volg jij mij al op social media? Op Instagram (pearlsandstripesblog) plaats ik de komende dagen mijn foto’s van Parijs en op Facebook (pearlsandstripesblog) blijf je op de hoogte van mijn nieuwe blogs.

Deel deze blog: