Pearls and Stripes 3 jaar

Vandaag is het mijn blogbirthday en ‘besta’ ik 3 jaar! Drie hoeraatjes voor mijzelf. Het afgelopen jaar stond in het teken van veel maskers op mijn gezicht en komkommers op mijn ogen. Detoxkuren waarbij ik vloekend door het huis ging omdat ik geen koffie en wijn mocht. Inspirerende ondernemers ontmoeten waardoor ik dacht ‘ik wil ook zo’n lefgozer zijn die het roer omgooit en doen waar haar haar hart ligt’. Meerdere keren winacties met kramp in m’n vingers van de handgeschreven lootjes zodat jullie konden zien dat ik eerlijk een winnaar kies. Vriend en kind laten schrikken met schuimmaskers, douchemutsen op en met als klapper op de vuurpijl een gitzwart masker waarbij Piet van Sinterklaas in het niet valt. Meer persoonlijke verhalen zodat jij nu weet dat ik weleens naar de bollenkijker ga, ik dol ben op koopjes van de Kruidvat en Brooke van The Bold and the Beautiful én hoe ik mijn vakanties doorbreng.

Wat was het weer een feest als de postbode voor de deur stond met een pakketje, ik een uitnodiging kreeg voor een leuk event of beautytreatment. Gniffelend en blij als een klein meisje. Het geeft mij zoveel energie! Maar soms helaas ook niet…

Dat bleek begin dit jaar. Mijn emmer was overgelopen. Wéér een miskraam, het overlijden van mijn oma en de herniaoperatie van mijn vriend. Alles kwam tegelijk en het werd mij even teveel. Gewoon bloggen over koetjes en kalfjes kon ik niet meer. Voor het eerst was ik op en heb ik een tijd niet geblogd. Ik vond dat ik het wel aan jullie uit moest leggen. Ook dat hoort erbij. Nog niet eerder ontving ik zoveel reacties op een blog. Juist van mensen die ik amper ken kreeg ik hartverwarmende reacties. Echt heel bijzonder. Dat gaf mij weer kracht en nieuwe energie. Terwijl ik het vooraf zo spannend vond om met jullie te delen.

Ik merk dat ik sindsdien wat vaker blog wanneer ik zin/ tijd heb. Niet meer omdat ik mijzelf opleg dat het moet. Inmiddels is dat in ieder geval 2 keer per week. Kort geleden weer wat minder. Omdat ook toen het weer een moeilijke tijd was omdat de man van mijn moeder overleed. Het jaar kenmerkt zich helaas door veel droevige gebeurtenissen.

Maar tijd voor weer een positieve vibe! Ik heb sinds kort namelijk weer veel nieuwe sieradenmerken ontdekt, ga weer meer setjes posten (zowel ter inspiratie als van mijzelf), deel wat vaker shoppingadresjes én blijf natuurlijk over fantastische beautyproducten bloggen. En jullie mogen het mij altijd laten weten als je suggesties hebt!

Een dikke merci voor het volgen van mijn blog, de likes, reacties en mailtjes!

Liefs xx Marloes

Deel deze blog: