Pump up the volume met Urtekram

Kan jouw haar wel wat extra volume gebruiken? Dan moet je de Rasul Shampoo Volume van Urtekram eens proberen. Een Scandinavisch merk met een uitgebreide lichaam-en haarverzorging. Alles is biologisch, vrij van parabenen en synthetische toevoegingen, en gemaakt van plantaardige ingrediënten.

Rasul Shampoo Volume
De Rasul Shampoo bevat zeepmodder. Volgens Urtekram wassen mensen in Afrika hun haar al eeuwenlang hiermee. En ik nu dus ook, maar dan met een moderne versie die naast modder (rhassoul) ook munt en aloë vera bevat.

De meningen over de Rasul Shampoo zijn op internet verdeeld. Maar ik vind ‘m in ieder geval super fijn. Normaal gesproken heeft mijn haar alleen volume op de dag dat ik het gewassen heb. De dag erna stort het in. Na gebruik van deze shampoo niet. Ik loop 3 dagen met een goede coupe. Mijn haar wordt er niet vet (tenzij ik er teveel wax in heb gedaan…) of slap van. Gewoon een lekkere volle bos.

Je moet de fles goed schudden voor gebruik. Daarna breng je ‘m net als een andere shampoo aan op nat haar. De bruine substantie schuimt vrij goed en ruikt naar munt. Mijn haar voelt redelijk stug aan na gebruik van deze shampoo, dus ik heb echt wel een conditioner nodig.

Nordic Birch Conditioner
Deze conditioner ruikt lekker! Het schijnt korenbloem te zijn. Maar, nou moet ik je eerlijk vertellen dat ik geen idee heb hoe korenbloem ruikt. Gewoon licht zoetig. Deze conditioner breng ik aan na het reinigen van mijn haar met de Rasul Shampoo, laat ik een paar minuten zitten en spoel ik weer goed uit. Dit product zorgt ervoor dat mijn haar makkelijker doorkambaar is en ik nauwelijks klitten heb. Alleen de shampoo gebruiken, is voor mijn haar geen aanrader namelijk. Gewoon een fijne conditioner dus.

De producten van Urtekram zijn te koop bij diverse (online) natuurwinkels en drogisten maar ook bij de biologische supermarkt Ekoplaza. Kijk voor meer informatie op de website.

Deel deze blog: