Reinig je huid met Micellar Mousse van Medik8

Het super fijne huidverzorgingsmerk Medik8 heeft sinds kort een nieuw product: Micellar Mousse. Het is een combi van een micellair water en een schuimreiniger. Maar, werkt sneller doordat er geen wattenschijfjes aan te pas komen én droogt je huid niet uit zoals de meeste schuimreinigers dat wel doen. Niet voor niks won dit product de Dutch Beauty Award 2019!

Deze micellar mousse is een zachte reiniger in de vorm van een romige mousse in een pompflacon (150 ml). De reiniger verwijdert je make-up, vuil en onzuiverheden. Dankzij een breed scala aan ingrediënten die je huid zowel hydrateren, beschermen als reinigen is de mousse ook geschikt voor een gevoelige huid. Het is zacht voor je huid en droogt niet uit.

Gebruik
Verwijder eerst je oogmake-up met een aparte oogremover. Daar is deze reiniger namelijk niet voor bedoeld. Daarna masseer je twee pompjes van de Micellar Mousse op een vochtige huid, was je het vervolgens af met lauwwarm water en dep je je huid droog. Een lotion daarna is niet meer nodig, je make-up is voldoende verwijderd en je huidje schoon. Je kunt deze reiniger zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. Je huid voelt na gebruik heerlijk fris, schoon en comfortabel aan. Tijd voor de volgende stap in je huidverzorgingsritueel!

Mijn ervaring
Ik vind het weeeer een heel fijn product van Medik8! Vooral nu mijn huid door m’n zwangerschap gevoelig is, kan ik weinig hebben. Maar deze reiniger is echt zacht en fris voor je huid. Heerlijk dat je het met 1 product afkunt om je huid te zuiveren. En de geur is ook zo heerlijk fris, je ruikt de citrus en fruit extracten. Een aanrader!

Over Medik8
Medik8 is een van oorsprong Engels merk dat wereldwijd verkocht wordt en zich sterk richt op huidverbetering. De producten van Medik8 bevatten hoogwaardige ingrediënten en sterk geconcentreerde werkstoffen. Medik8 wordt verkocht door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Eerder al schreef ik meerdere reviews van Medik8 producten.

Meer informatie over Medik8 vind je op de website. De producten zijn voornamelijk via schoonheidssalons en internet verkrijgbaar.

Deel deze blog: