*Win* Zelfbruiner van Bronz’ Express

Eerder al schreef ik een blog over de zelfbruiner van Bronz’ Express van het Franse merk Académie Scientifique de Beauté; de Magic Radiance Drops. Een bruin zonder zon voor zowel je lichaam als gezicht. Ik gebruik ‘m zelf vooral voor mijn gezicht.  Even mengen met mijn huidverzorging en binnen no-time heb je een mooie bruine teint. Lees vooral mijn complete review over hoe je het product het beste kunt gebruiken.

Het leuke is dat ik in samenwerking met Care Cosmetics 2 zelfbruiners van Bronz’ Express mag weggeven onder mijn volgers. Hoe maak je kans om deze te winnen?

  1. Volg mijn Instagram-account (pearlsandstripesblog)
  2. Volg @bronzexpressnl op Instagram
  3. Volg @academienederland op Instagram
  4. Laat in een reactie onder mijn Instagram-account weten dat je meedoet met de win-actie en tag degene die jij ook deze zelfbruiner gunt.

Heb jij aan deze voorwaarden voldaan, dan maak jij samen met degene die je getagd hebt kans op deze fijne zelfbruiner! Meedoen kan t/m zaterdag 31 augustus 2019.  Zondagochtend 1 september maak ik de winnaars bekend.

 

Deel deze blog: