Shoppingtips Eindhoven

Als ik eerlijk ben, vind ik Eindhoven niet de meest gezellige winkelstad. Toch zit er zeker een aantal leuke winkels die de moeite waard zijn. Dit zijn mijn tips!

Marilot By Lotte
Via internet kende ik al de superleuke webshop ByLotte. Naast een webshop zijn er ook twee fysieke winkels; één in Nuenen en de ander zit in de Vrijstraat in Eindhoven. Je vindt er kleding van Humanoid, IRO, Zoe Karssen, Ruby Tuesday, By Malene Birger, American Vintage en Amator. En ook fantastische sneakers van Golden Goose en Philippe Model. In de winkel zit sinds kort ook Eau de Cologne Haute Parfumerie (shop-in- shop). Allemaal fantastische niche geuren!

2Balou
Als je de Vrijstraat uitloopt, komt je bij de Kleine Berg. Naast leuke eettentjes vind je er ook de winkel 2Balou. Een leuke kledingzaak gerund door twee zussen. Ze verkopen hippe en betaalbare kleding en accessoires. Ik vond er een super leuke crème blouse met blauwe sterren en panters! Volg hen zeker op Facebook of bekijk hun webshop, want de kleding is echt hartstikke leuk!

Omgeving Nieuwe Emmasingel
Een straat waar nog meer leuke winkels zitten, is de Nieuwe Emmasingel. Om te beginnen zit in de Blob (glazen koepel) een Flagship store van Sissy Boy. Twee verdiepingen met super leuke kleding, accessoires, spullen voor in je huis, en een koffiecorner. Er schuin tegenover zit sinds kort de Soap Treatment Store. Altijd fijn voor een lekkere behandeling of mooie verzorgingsproducten!

Verderop in de straat zit Home Stock Limited Editions. Van geweldige eetkamerstoelen, kasten, banken, tot leuke bijzettafels en lampen. Je slaagt er vast en zeker! En anders word je er in ieder geval hebberig van en herdecoreer je in je hoofd tien keer je woonkamer.

Tot slot zit er nog de mooie boekenwinkel Van Piere. Als je daar geen goed boek of leuke kaart meer kunt vinden, dan weet ik het ook niet meer. In de boekhandel zit ook Coffeelovers 🙂 Dat staat garant voor lekkere koffie!

Tip: Tijdens het Pinksterweekend vindt in het Stadswandelpark Eindhoven Culinair plaats en in september de jaarlijkse Fashion Week.

Deel deze blog: