Starskin 7- second morning mask

De bedoeling is dat je ’s ochtends in een mum van tijd klaar bent met het 7-second morning mask van Starskin. Tel even mee! Dit product biedt namelijk 7 opties; het masseert, exfolieert, werkt als een toner, moisturizer, serum, masker en make-up primer. Je kan beter vragen; wat doet het niet?! Terwijl de naam suggereert dat het alleen een masker is.

Starskin1

Het 7-in-1 miracle skin mask zit in een pot met 20 pads. Deze pads hebben elk twee kanten. Met de ene kant masseer en exfolieer je je gezicht en met de andere kant hydrateer en verzorg je je huid met een serum, crème en primer in één. Fluitje poep dus:-) Geschikt voor de nonchalante en mega drukke types onder ons!

Wat ingrediënten betreft, zitten er hydraterende en vochtvasthoudende (hyaluronzuur en glycerine), kalmerende (kamille en planten extracten) en verzorgende ingrediënten in.

Hoe gebruik je het?
Allereerst reinig je je gezicht. Daarna pak je met een pincet de pad uit het potje. De gestipte zijde haal je eerst ongeveer 7 seconden met masserende bewegingen over je gezicht. Daarna draai je de pad om en dep je het serum in je huid. En klaar ben je!

Starskin6 Starskin5

Wat is mijn ervaring?
De pads zijn echt doordrenkt in het serum dus vrij nat. Ze brengen gemakkelijk aan op je gezicht. Het geeft een lekker fris gevoel en je ziet er ook fris en stralend uit na het gebruik van dit product.

Het duurt alleen even voordat het serum in je huid trekt en bij mij voelde het wat plakkerig aan. Geeft niks als je dit product ’s avonds zou gebruiken als serum of masker voor een boost van je huid. Maar ’s ochtends vind ik het product minder geschikt, omdat het niet fijn is om dan lang te wachten om make-up aan te brengen. Bovendien moet er dan nog een crème overheen om te zorgen dat je huid minder plakkerig wordt. Ik vind het dus voor ’s avonds een fijn product als oppepper voor je huid. Maar als morning mask, waar het eigenlijk voor bedoeld is, wat minder.

Het 7-in-1 miracle skin mask (20 pads in een pot) is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

 

Deel deze blog: