Nieuwe skincare routine: Medik8

Sinds de zomer heb ik een nieuw merk in mijn dagelijkse skincare routine: Medik8. In het voorjaar maakte ik kennis met dit merk tijdens de Beauty Trade Special. Na een fijne gezichtsbehandeling, kreeg ik een paar mooie producten toegestuurd afgestemd op mijn specifieke huidproblemen (hydratatie en anti-aging). Ik gebruik de producten nu een aantal maanden en ben helemaal fan geworden van dit merk.

Over Medik8
Medik8 is een van oorsprong Engels merk wat wereldwijd verkocht wordt en zich sterk richt op huidverbetering. Voor elk huidprobleem biedt Medik8 een oplossing. Maar ook als je een normale huid hebt en deze goed wilt verzorgen, is Medik8 een fijn merk. De producten bevatten hoogwaardige ingrediënten en sterk geconcentreerde werkstoffen. En dat merk je in het gebruik. De producten doen net dat beetje meer dan huidverzorgingsmerken die je bij de parfumerie koopt.

Cream Cleanse
Eerder al schreef ik over de Cream Cleanse, een super fijne reiniger. Toen gebruikte ik ‘m nog niet dagelijks, inmiddels wel. Ik gebruik ‘m standaard ’s avonds en ik kan niet meer zonder deze heerlijk ruikende cleanser en peeling in één. Het is dé start voor mijn verdere verzorgingsritueel.

Medik8CreamCleanse

r-Retinoate
Nadat mijn gezicht goed gereinigd is, breng ik hét pareltje onder de serums aan: r-Retinoate. Dit serum is acht keer effectiever dan gewoon retinol (vitamine A) en zorgt voor een glad koppie. Het serum stimuleert namelijk de aanmaak van collageen en huidcelvernieuwing, verbetert de huidstructuur en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het is een heel fijn serum, wat ik twee keer per dag gebruik en het verdient dan ook een uitgebreide review.

CE-Tetra
Na het retionol serum breng ik het CE-Tetra serum aan. Je kunt de serums van Medik8 namelijk over elkaar gebruiken. Ook dit serum is gericht op anti-aging, maar werkt ook tegen zonschade en pigmentvlekken. Het serum bevat 7% stabiele vitamine C. Dit is hoger dan de meeste serums op basis van vitamine C.

Medik8CEtra

Ik gebruik dit antioxidant serum ’s avonds. Het is namelijk een olie en dat vind ik overdag nooit zo fijn. Ik ga er teveel van glimmen en mijn make-up blijft niet mooi zitten. ’s Avonds maakt het mij niet uit en kan de pampering voor mijn huid niet genoeg zijn!

Hydr8 Day Light
Als finishing touch gebruik ik de Hydr8 Day Light. Een dagcrème gericht op anti-aging en hydratatie. Dit product bevat ook SPF15. Er is ook de Hydr8 Day Rich. Gericht op dezelfde huidproblemen, maar dan wat voller. Voor mij persoonlijk wat fijner in de winter. In de zomermaanden heb ik genoeg aan de Hydr8 Day Light.

Medik8Hydr8Day

Mijn mening over Medik8?
Mijn huid is goed gehydrateerd, fijne lijntjes zijn verminderd (met name bij mijn wangen), mijn huid is rustiger, zacht en mijn huidstructuur is verbeterd. Daarnaast vind ik de producten fijn in gebruik. Ze ruiken aangenaam naar de ingrediënten die ze bevatten, smeren fijn uit en trekken snel in. Het resultaat is er dus. Medik8 is een blijvertje als je het mij vraagt!

 

 

Deel deze blog: