Een gladde huid met r-Retinoate!

r-Retinoate van Medik8 is een beetje de Gucci loafers onder de schoenen, de Moët & Chandon onder de champagnes en de Vogue onder de magazines. Nét dat categorietje meer en staat voor kwaliteit. Het is een uniek serum met een nieuw soort retinol dat een acht keer sterkere werking heeft dan normale retinol (vitamine A). En ik mocht ‘m uitproberen. Ha!

Over Medik8
Medik8 is een van oorsprong Engels merk wat wereldwijd verkocht wordt en zich sterk richt op huidverbetering. De producten van Medik8 bevatten hoogwaardige ingrediënten en sterk geconcentreerde werkstoffen. Medik8 wordt uitsluitend verkocht door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

R-Retinoate
Na jarenlang onderzoek brachten de genieën in witte jassen r-Retinoate op de markt. Een product waar ze meerdere awards mee in de wacht sleepten. Het belooft je een jeugdige huid met zichtbaar verminderde fijne lijntjes en rimpels, een verbeterde teint, textuur en helderheid. Het serum is vrij van parabenen, siliconen, alcohol en minerale oliën.

20170717_195551

Zodra retinol in aanraking komt met lucht en licht neemt de werking ervan af. Vandaar dat heel veel merken adviseren om retinol alleen ’s avonds te gebruiken. r-Retinoate is wel stabiel onder invloed van licht en kun je daarom zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. Het serum is geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid.

Retinyl Retinoate is een exclusief en gepattenteerd ingrediënt, dat acht keer effectiver is dan ‘gewoon’ retinol. Het stimuleert de aanmaak van collageen, stimuleert huidcelvernieuwing, verbetert de huidstructuur en verminder fijne lijntjes en rimpels. Naast retinyl retinoate bevat het serum ook vitamine C en E, hyaluronzuur en glycerine. Allemaal ingredienten gericht op hydratatie en anti-aging.

Mijn ervaring
Het serum zit in een mooie, witte verpakking –net de nieuwste smartphone om te zien- en heeft een pompsysteem. Hierdoor kun je handig doseren. Twee tot drie pompjes zijn genoeg voor heel je gezicht. Het smeert namelijk fijn uit. Het serum heeft een crèmige textuur en is zacht voor je huid. Hij heeft een subtiele geur en trekt snel in je huid. Ik gebruik ‘m onder de Hydra 8 Day 360 Light & Hydra 8 Night van Medik8.

Medik8-1

Normaal gesproken kan je huid droog en schilferig worden van retinol. Ook kun je er roodheid en een geïrriteerde huid van krijgen. Bij dit serum niet. Ik gebruik het serum nu 5 weken tweemaal per dag en mijn huid is super zacht en het is echt waar; fijne lijntjes vervagen! Ook heeft mijn huid een fijnere huidstructuur.

Het serum is niet goedkoop. Maar als een product echt iets voor mijn huid doet, dan is het ’t waard wat mij betreft! Meer informatie over Medik8 of r-Retinoate vind je hier.

Deel deze blog: