Dr. Spiller’s suncare

Zonnebrandcrème smeer ik vaak, heel vaak. Daardoor word ik wel iets langzamer bruin, maar ik verbrand niet. Bovendien heb ik aanleg voor pigmentvlekken, dus vind ik goed smeren nou eenmaal belangrijk. Voor mijn gezicht gebruik ik vaak een hogere factor (> SPF 30) dan voor mijn lichaam. Ik verbrand op de een of andere manier sneller in mijn gezicht dan op mijn lichaam.

Afgelopen twee weken was ik op vakantie in Frankrijk en gebruikte ik de zonnebrandcrème van Dr. Spiller. Dit van oorsprong Duitse merk is al meer dan 50 jaar een begrip in cosmeticaland en staat bekend om haar producten boordevol natuurlijke werkstoffen.

DrSpiler4

Aloe Vera Sun Sensitive SPF 25- Dr. Spiller
De zonnebrandcrème van Dr. Spiller is geschikt voor de zongevoelige huid, ook als je last hebt van zonneallergie. Het product bevat aloë vera en vitamine E om je huid niet alleen te beschermen tegen de zon, maar ook om je huid soepel te houden en te verzorgen. Daarnaast bevat het ureum, wat uitdroging van je huid voorkomt en beschermt tegen UV-stralen. De zonnebrandcrème is waterbestendig, niet vet en plakt niet. Hij ruikt super lekker, smeert fijn uit en maakt je huid zacht. De fles bevat 200 ml dus je kunt er prima heel je zomervakantie mee doen!

Kun jij nog wel zo’n fles zonnebrandcrème in je koffer gebruiken? De Aloë Vera Sun Sensitive SPF 25 is te koop via de website van Dr. Spiller.

Deel deze blog: