Stralend in een mum van tijd met Nuxe Insta-Masque

Het Franse Nuxe, bekend van het cult-product Huile Prodigieuse, ontwikkelde 3 nieuwe maskers. Nuxe Insta-Masque. Elk masker bevat twee doeltreffende ingredienten met een gerichte werking voor zichtbare resultaten in slechts 2 minuten. Handig en doeltreffend. Voor de ongeduldige en drukke types onder ons ?

De Insta-Masques van Nuxe zijn er in 3 verschillende soorten:

  • Exfoliating & Unifying- (roze)
  • Detoxifying & Glow- ontgiftend (zwart)
  • Purifying & Smoothing- voor een zuivere huid (groen)

Zelf heb ik het roze en groene masker omdat ik die het fijnste vind. Het zwarte masker is namelijk op basis van kool en daar reageert m’n huid niet altijd even goed op.

Exfoliating + Unifying Mask
Dit Insta- Masque van Nuxe bevat rozenbloesemwater, macadamia olie en milde scrubkorreltjes om de huid in slechts 2 minuten te exfoliëren en te egaliseren. Het is een roze, gelachtige substantie die als je ‘m op je gezicht aanbrengt verandert in een olie. Echt een weldaad voor je huid. Je brengt het masker aan op een droge, gereinigde huid. Daarna laat je ‘m twee minuten zitten en inwerken.  Vervolgens masseer je je gezicht van binnen naar buiten met cirkelvormige bewegingen totdat het masker helemaal een olieachtige substantie is geworden. Even afspoelen met lauwwarm water en je hebt een lekker stralend, zacht, schoon en fris huidje!

Purifying & Smoothing Mask
Dit zuiverende masker bevat rozenwater en witte klei om de huid te zuiveren. Het masker ruikt lekker fris en fruitig. Je brengt de witte, kleiachtige substantie aan op je droge, gereinigde huid en laat ‘m 2 minuten intrekken. Daarna spoel je ‘m af met lauwwarm water. Ondanks dat kleimaskers m’n huid weleens kunnen uitdrogen, heb ik daar bij dit masker geen last van. Maar in die twee minuten krijgt het natuurlijk ook niet de kans om als kleimasker droog en hard te worden. Het resultaat is een heerlijk gereinigde huid. Een perfecte start voor de rest van je verzorging.

Multimasking
Je kunt de maskers ook mixen en matchen. Verschillende delen van het gezicht hebben verschillende soorten zorg nodig. In Azië super populair en ook wel multimasking genoemd. Dan wordt er niet één masker op heel het gezicht aangebracht, maar de maskers worden aangebracht op bepaalde huidzones met specifieke huidbehoefte. Het ene masker gebruik je bijvoorbeeld op je t-zone om je porien te verfijnen, het andere om je wangen te laten stralen.

De maskers zijn geschikt voor alle huidtypen en pamperen je huid binnen no-time! Ze zijn onder andere te koop via Ici Paris XL.

Deel deze blog: