Stylish én stralend met Absolution

Je weet dat ik helemaal ‘into’ de huidverzorging ben. Sinds een paar maanden heb ik het Franse ecomerk Absolution ontdekt. Eerder al deelde ik wat fijne producten van dit merk met je. Daar kan ik weer een nieuwe aan toe voegen: La Solution + Éclat. Een biologisch serum dat je huid glad maakt, egaliseert en een stralende huid geeft. En dat in 1 potje. Kom maar op. Wanna try!

Biologisch eten, plastic scheiden, shirts van bio katoen. Niet zo gek dat je ook let op wat je op je gezicht smeert. De huidverzorgingsproducten van Absolution zijn biologisch en zitten boordevol natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn de producten vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen. En dit alles in ecologische verpakkingen. En niet zomaar een verpakking. Retro, minimalistisch, bijna stylish.

p1020460

Ik gebruik het La Solution + Éclat serum nu een tijdje in combinatie met de La Crème du Jour. Een mooie combinatie voor je huid. De ingrediënten? Beukenknoppen (egaliserend), framboos (anti-aging en verhelderend) en vijgecactus (maakt glad). Deze combi van -voor mij uitzonderlijke- ingrediënten ruikt ook daadwerkelijk ‘groen’. Niet onprettig, maar anders dan je gewend bent.

Het is een vrij dunne substantie. Je kunt ‘m als serum onder je crème gebruiken, maar ook mengen met je crème. Absolution gelooft namelijk in cosmetica op maat. Met de producten van dit merk kun je mixen en matchen totdat je je eigen op maat gemaakte huidverzorging hebt. Persoonlijk ben ik echt dol op serums, dus zo gebruik ik het La Solution + Éclat serum ook. Onder mijn La Crème du Jour. Twee toppertjes die mij een stralend huidje bezorgen! Geen hond die meer aan je ziet dat je een kort nachtje gehad hebt 🙂

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website. De producten zijn verkrijgbaar via schoonheidssalons.

Deel deze blog: