Need some style advice?

Een nieuw seizoen, betekent je kast lekker doorspitten. Zomeroutfitjes naar zolder, dingen die je niet meer draagt op Marktplaats of naar de Vintagestore en kijken wat er in je kast ontbreekt om je najaar-en wintergarderobe compleet te maken. Vind je het lastig om dit zelf te doen en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Die jurk moet blijven, want je droeg ‘m ooit naar een trouwerij. Die broek ook, want misschien pas je er ooit weer in. Je top draag je nooit, maar was te duur om weg te doen. Die blouse stond de verkoopster leuk, maar jou bij nader inzien toch niet. En die trui… tja, daar vind je ooit weleens iets onder. Herkenbaar? Ben je mal, je bent echt niet de enige die geen afstand kan doen van kleding en niet weet hoe je soms moet combineren. Ik help je daarbij!

personalshopper

Zo ging ik laatst op bezoek bij een klant. We schoonden lekker haar kast op. Alles ging eruit. Zij paste en ik gaf advies. We maakten nieuwe combi’s van haar huidige garderobe en ging op pad voor de missing items. Kort daarna kwam ik weer bij haar terug met alle schoenen en kleding die je op de foto ziet. Ik shopte onder andere bij Rubia.nu, Omoda Roosendaal, Louen, Orangebag en Miinto. Als de reactie is “Ik heb mijn setje voor morgen al klaargelegd en zaterdag doe ik mijn jurkje aan naar een feestje”, dan krijg ik een glimlach en weet ik dat de missie geslaagd is.

Ik bespaar je moeite, tijd en miskopen! Hoe fijn is het dat je zelf niet hoeft te winkelen, niet in zo’n krap pashokje staat en je op je gemak lekker thuis kunt passen?! En wat je niet leuk vindt of niet past, neem ik gewoon weer mee en breng ik voor je terug. Ik geef je tips hoe je de nieuwe items met je huidige garderobe kunt combineren, advies wat er bij jouw figuur past, hoe je een eigen stijl ontwikkelt en welke merken en (online) winkels voor jou leuk zijn. Maar ook voor specifieke stijlvragen (sollicitatie, bruiloft, date) kun je bij mij terecht.

Kortom: mail mij gewoon (marloes@pearlsandstripes.nl) en vraag naar de mogelijkheden voor personal styling en personal shopping!

Deel deze blog: