Tip voor Vaderdag: A-dam Underwear

Zondag 18 juni is het Vaderdag. Zoek je nog een leuk cadeau? Ga dan voor een boxershort van A-dam Underwear. Ze zien er super leuk uit én ik vind er gewoonweg een briljante marketingcampagne achter zitten.

adb-black-friday-adam-underwear-1

A-dam Underwear is een Amsterdams boxershortmerk voor mannen met ballen! De filmpjes, foto’s en verhalen op hun site zijn echt geweldig. Typische mannenhumor. De boxershorts zijn gemaakt van biologisch katoen en ik vermoed ontworpen door een man. Alles in en aan de boxershort is namelijk weggehaald wat zou kunnen jeuken of irriteren. Geen waslabels aan de binnenkant en geen stiknaden in de band. Het care label zit daarom op de stof gedrukt.

De boxershorts hebben oer-Hollandse namen als Giel, Harm, Jelle, Job, Tijn en Willem. De prints zijn super leuk en niet te hysterisch. Kortom: het zijn boxershorts voor mannen met karakter. Voor jouw vader of man dus.

Antoon Paul TOM Nelus

Mijn vriend heeft deze boxershorts ook, dus ik vroeg aan ‘de kenner’ wat hij ervan vond. “Zit goed. De pijpjes rollen niet op naar boven en de boel blijft prima op zijn plek zitten”. En wat dan weer handig is voor mij: ze verkleuren en krimpen niet in de was. En ik? Ik draag Lenevus…de enige Hollandse naam waar ik nog nooit van gehoord heb!

20170614_204453

Neem snel een kijkje op de site van A-dam Underwear.

Deel deze blog: