Trek wat goeds aan!

Goede lingerie is super belangrijk. Het is veel te vaak een ondergeschoven kindje. Je ziet het echt als je bijvoorbeeld een verkeerde maat bh onder je shirt aan hebt. Bovendien zit het totaal niet lekker. Of wat dacht je als er zo’n vergeeld bandje onder je mooie blouse vandaan komt. Kom op, dat kan echt niet! Investeer daarom in goede lingerie!

Laat je borsten (memmen, jetsers of hoe je ze ook noemt) eens opmeten in een goede lingeriezaak. Zelf ga ik altijd naar Bots Mode in Dordrecht. Echt zo’n fijne winkel. Je wordt er goed geholpen en ze hebben echt super mooie lingerie, nachtmode en swimwear.

Lingerie
Ik heb sinds kort een leuk voorjaarssetje van Skinny. De naam zegt het al, zit als een tweede huidje. Een beetje meisjesachtig, met het roze strikje. Maar lingerie hoeft natuurlijk niet altijd zwart of huidkleurig te zijn. Ik heb ook nog mijn zinnen gezet op een prachtige kanten set van Hanro en een pantersetje van Stella McCartney. Het is even een investering, maar je betaalt echt voor de kwaliteit. Je doet er veel langer mee en ook na een wasbeurt (niet te vaak en in een waszakje!!!) blijft de bh mooi.

Nachtmode
Sinds de pakketbezorger tegenwoordig gewoon via de tuin komt (blijft Brabant eej), vind ik een nette pyjama belangrijk. Nee hoor jongen, geen illusies. Pyjama’s vond ik altijd al leuk. Al sinds de tijd dat er slaapfeestjes waren en Mel & Kim nog allebei leefden. Bij Bots Mode verkopen ze het leuke merk Lords & Lilies. Fijne pyjama’s in zachte kleuren. Gewoon lekker katoen. Satijn vind ik veel te warm en dan glijd ik het hele bed door.

Swimwear
Wat ben ik toch dol op een panterprintje. De espadrilles van Watercult vroegen er dan ook om door mij gekocht te worden. Ze zitten heerlijk en matchen echt super met de hele swimwear collectie van Watercult. Van badpak, bikini, strandjurkje tot strandtas. Te leuk!

Bots Mode heeft (nog) geen webshop. Houd hun Facebook-pagina (botsmodedordrecht)in de gaten of breng eens een bezoekje aan hun winkel in Dordrecht.

Deel deze blog: