Zomergeuren

Ik ben dol op limited editions. Als het exclusief is, maakt het mij al hebberig. Bij Parfumerie Douglas in Roosendaal zijn drie nieuwe zomergeuren. Alle drie limited editions, en alle drie heerlijk!

Bronze Goddess – Estee Lauder
What’s in a name?! Bronze Goddess is echt een goddelijke geur! De combinatie van kokosmelk, sandelhout, amber en Siciliaanse bergamot zorgen voor een zwoele, licht zoete geur. Je waant je gelijk op het strand, op een heerlijk strandbed en een lekkere cocktail in je hand 🙂

Aqua del Sol- Escada
De zomergeur van Escada is heerlijk fris en fruitig. Je hebt gelijk zin in de zomer. De verpakking is ook al zo gezellig met bloemen. Het is met recht een zomerse geur want het bevat ingrediënten als mandarijn, Aziatische peer, bevroren framboos, abrikoos en Italiaanse Citrus. Het water loopt je in de mond! Geschikt voor fruitige types dus 🙂 Er is trouwens ook een lekkere bodylotion van!

Coral- Michael Kors
Een frisse maar toch ook sensuele geur. Dat is de nieuwe geur van Michael Kors. Bevat ook weer zomerse ingrediënten als grapefruit, mandarijn en framboos gecombineerd met warm sandelhout. Deze geur geeft je een luxe gevoel.

Koop Aqua del Sol voor de ochtend, om de dag fris te beginnen. Coral voor einde van de middag en Bronze Goddess voor ’s avonds bij het diner en een drankje aan de bar!

Het zijn limited edition parfums, dus wees er snel bij!

 

Deel deze blog: