Trend: flanellen ruitjes blouse

De flanellen ruitjes blouse zie je dit najaar in alle kleuren. Blauw, groen, wit, maar vooral veel, heel veel, rood! Elk merk heeft wel zo’n leuk geruit exemplaar in hun collectie. Een echte musthave voor in je kast dus deze herfst! Ik ga zelf voor een groene én een rode. Je kunt ze namelijk beide totaal anders combineren.

Ik zocht de leukste blouses voor je uit:

1 Rood met blauwe ruit blouse- Lee
2 Ruitblouse met franje aan onderkant- Current Elliott
3 Rode ruit blouse- Denim & Supply Ralph Lauren
4 Wit met rood geruit- Closed
5 Groene ruit- Only
6 Groen met wit geruit- Only
7 Blauwe ruit- Mbym

De rode vind ik super leuk met een streepjesshirt eronder op een jeans. De groene draag ik open met een t-shirt eronder en een leren rok of broek. Ik ben benieuwd waar jij voor gaat!

bellah-dahl

Deel deze blog: