Trend: kleurrijke statement ringen

Deze zomer kun je niet meer zonder de kleurrijke statement ringen. Wapper maar flink met je handen voor de Zoom-camera of als je eindelijk weer op een terrasje zit. Jouw knoeperd van een ring mag gezien worden. Liefst plastic of (kunst)hars. Als het maar kleur heeft. En ik vertel je waar je leuke scoort!

LaManso-ringen

La Manso
De ringen van het Spaanse merk La Manso zijn super tof! Ik was gelijk verkocht. Ze zijn gemaakt van gerecycled plastic en hebben allemaal grappige namen. Hot & Cold, White Russian Knuckle Duster, Alien & Trapper en Jefferson Airplane zijn mijn favorieten. En als je zo’n leuke ring koopt, zit ie verpakt met een latex handschoen en de tekst: “We cover your hand, whether you clean your dishes with glam, take your bike out on a rainy day, or grab a cold glass of icy mojito.” Geinig toch?!

Asos
Vind je La Manso iets te duur voor ‘gewoon een plastic ringetje’. Dan ga je naar Asos. Leuke plastic ringen (en kleding!) voor een prikkie.

Asos-ringen

Solange Azagury- Partridge
Waar je ook echt heel blij van wordt, zijn de ringen van de Britse ontwerpster Solange Azagury- Partridge. Solange wie? Meid, ik kende haar ook niet maar als je haar lipringen maar kent 😊De ringen met lip zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. Ook met vlaggen zodat jij je voorkeur kunt showen met het EK.

Hotlips-by-solange

Marie- Gaux
Zelf heb ik deze leukerd van de sieradenboetiek Marie-Gaux in Sluis. Lekker kleurrijk en een vleugje kitsch 🙂

Marie-Gaux-Sluis

De kleurrijke statement ringen doen je een beetje terugdenken aan de jaren negentig. Misschien heb jij er helemaal niks mee en vind je het net een ring uit zo’n kauwgomballenautomaat vroeger. Voor wie het net als ik wel leuk vindt: doe als een kind, doe wat je wil en draag die gezellige ringen! Misschien heb je er zelfs nog wel één ergens liggen in je sieradenbox.

Deel deze blog: