Wear a mesh!

Ik heb een nieuwe crush: mesh tops. Van die transparante tops, het liefst met colletje en in een toffe print. Het leuke is dat je ze op verschillende manieren kunt combineren voor een hippe look. Ik vertel je hoe je ze draagt en waar je ze kunt scoren want de mesh top mag eigenlijk dit seizoen niet in je kast ontbreken!

De mesh top is niet nieuw, maar je ziet ze nu verrekte veel. Vooral in een printje, zoals bloemen- en dierenprint. Super leuk om verschillende looks mee te maken.

Je kunt de mesh top natuurlijk ‘solo’ op een mooie hoge pantalon, jeans of rok dragen. Super mooi voor een stijlvolle look. Misschien niet de meest warme look op dit moment maar wel heel leuk. Maar als je net als ik love handels hebt dan kun je de mesh top beter ergens onder dragen. Vind ik zelf ook stik hip trouwens.

Wat denk je van zo’n leuke mesh top onder een tof t-shirt, zoals Ganni en H&M doen? Of je combineert ‘m nu al met je lekkere warme wintertrui. Mouwen opstropen zodat je de print op je armen ziet en het colletje er net wat bovenuit steekt. Of onder een spencer die deze winter nog helemaal hip is en misschien al wel in je kast hangt.

Waar je nu leuke mesh tops scoort? Bij Ganni, Baum und Pferdgarten (tip: ook bij Orangebag in de sale nog!) vind ik ze ’t leukst, maar bij Costes, H&M en zelfs Zalando scoor je wat goedkopere maar zeker niet minder leuke exemplaren!

PS: op deze foto draag ik de mesh top van Baum und Pferdgarten onder een mouwloze blazer.

Deel deze blog: