Prep yourseld for NYE met Pupa

De laatste dag van het jaar! Tijd om te shinen. Voor jezelf en die twee mensen die je mag uitnodigen 😊 Maar ook gewoon voor daarna. Want een vleugje glans in je leven is nooit weg! Met deze Glow Obsession producten van Pupa zit jij goed op NYE en daarna!

Het Italiaanse cosmeticamerk heeft weer een mooie nieuwe Glow-lijn: Glow Obsession. Laat je ogen, huid en glimlach oplichten met een metaalachtige glans en stralende afwerking. De Glow Obsession lijn bestaat uit een stick, compact highlighter en liquid highlighter. Ik testte de compact en liquid highlighter.

Liquid Highlighter
De vloeibare highlighter zit in een flesje met pipetje. Een klein druppeltje is al genoeg om je een metallic glow te geven. Super mooi om aan te brengen op je jukbeenderen. Wel goed kijken dat je het onder je oogrimpels smeert, anders benadrukt de highlighter juist die krengen. En dat wil je niet. Vergeet niet voor het gebruik het flesje goed te schudden. Het product is zacht voor je huid en blijft heel lang zitten. Voor ’s avonds zou ik zeker voor deze vloeibare variant gaan. De liquid highlighter is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: hololight (001), moonlight (002) en sunlight (003). Voor nu heb ik moonlight. Maar ik denk dat in de zomer sunlight ook fantastisch is met je zongebruinde huid!

Compact Highlighter
De compacte highlighter is een poeder variant. Je kunt ‘m all over aanbrengen met een powder kwast voor een mooie sparkling en lichteffect. Maar je kunt ‘m ook op je jukbeenderen en bijvoorbeeld onder je arcadeboog aanbrengen. Dat geeft ook een super mooi effect. Net wat subtieler dan de liquid highlighter en daarmee voor mij wat meer geschikt voor overdag. De compact high lighter is ook weer in 3 kleuren verkrijgbaar: platinum (001), rose gold (002) en pure gold (003). Ik heb zelf rose gold. Alleen de powder al is mooi om te zien!

Pupa make-up is echt hartstikke fijne make-up voor een leuke prijs! De make-up producten zijn onder andere via de website te koop.

Deel deze blog: