*Win* Clarins Baume Beauté Eclair

‘Wij hebben echt van die winterhoofden’, zegt mijn moeder altijd. Wat ze bedoelt? We zien er niet uit ’s winters. Wit, moe, getekend. En als ik echt pech heb nog droog en schraal ook door de combi hoge verwarming en kou buiten. Kortom: mijn huid kan wel een goede oppepper gebruiken. En laat ik daar nou hét product voor hebben, wat jij ook nog eens kunt winnen!

Mijn beautyadvisor Frans Idzes van parfumerie Douglas in Roosendaal tipte mij ooit op de Beauty Flash Balm. Het is echt een toppertje. Eigenlijk bedoeld als oppepper voor je huid af en toe. Bijvoorbeeld na een kort nachtje slapen of als je een feestje hebt. De Beauty Flash Balm maakt je huid super zacht, werkt liftend en geeft een stralende teint. Je huid krijgt echt een boost! Weg is je ‘winterhoofd’ 🙂

De Baume Beauté Eclair of Beauty Flash Balm, hoe je ‘m ook wilt noemen, is een multifunctioneel product. Je kunt ‘m op meerdere manieren gebruiken. Als primer onder je foundation of twee tot drie keer per week als masker. Of doe net als ik en gebruik ‘m tijdelijk gewoon als dagcrème over je serum voor een lekkere skinboost.

P1020919

Hoewel het als benaming ‘balm’ heeft, vind ik het meer een crème. De crème is zachtroze, ruikt lekker, smeert fijn uit en trekt snel in. Het is de bedoeling dat je ‘m in je huid klopt en niet wrijft. Daarna breng je vrij snel je foundation aan, anders wordt je huid vrij droog en kan de crème gaan rullen. Als je het product als masker gebruikt, dan breng je een dikke laag aan en laat je deze 10 tot 15 minuten intrekken. De overtollige crème kun je met een tissue weghalen.

Dit product van Clarins heeft al meerdere beauty awards gewonnen. Ik heb mij zelfs laten vertellen dat elke 20 minuten ergens ter wereld deze Beauty Flash Balm verkocht wordt. Die wil jij dus vast en zeker wel winnen! Ik geef er 1 weg (50 ml, t.w.v. 36,95 euro).

Hoe maak je kans om te winnen?
*Volg Pearls & Stripes op Facebook.
*Like het bericht.
*Tag je naam onderin het bericht.

Meedoen kan t/m vrijdag 20 januari 2017. Op zaterdag 21 januari 2017 trek ik willekeurig een naam en ben jij misschien wel de winnaar!

Deel deze blog: