Een frisse blik met Annemarie Börlind Hyaluron oogpads

Ik ben erfelijk belast met donkere kringen onder mijn ogen. Dat heb ik van mijn vader. Ik zie er echt altijd moe uit, ook als ik het totaal niet ben. Ik kan geen dag zonder concealer. En fillers onder mijn ogen? Dat durf ik niet. Ik had daarom een eureka-momentje toen ik de Hyaluron Augenpads van Annemarie Börlind ontdekte. Ik vertel je er graag meer over!

Annemarie Börlind is een Duits merk dat al meer dan 60 jaar bestaat. Het ontwikkelt en produceert natuurlijke cosmetica in het Zwarte Woud. De producten bevatten uitsluitend natuurlijke stoffen. Ze zijn vrij van parabenen en synthetische stoffen, en worden niet getest op dieren.

“Wat ik niet kan eten, breng ik ook niet aan op mijn huid”, is de visie van oprichtster Annemarie Lindner. Met haar producten sleepte zij al meerdere beauty awards in de wacht.

P1020978

De oogpads van Annemarie Börlind zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Ze bevatten hyaluronzuur en konjakwortel. Hyaluronzuur werkt vochtinbrengend en maakt je huid gladder. Konjakwortel verzacht en vult fijne lijntjes op.

In de verpakking zitten 6 zes zakjes met daarin twee oogpads. Zodra je ze uit de verpakking haalt, trekt je het folie eraf en leg je de doorzichtige oogpads onder je ogen. Dat wijst zich vanzelf. Na 10 minuten haal je ze er weer vanaf. Je merkt dat de substantie dan ook helemaal is ingetrokken. Langer op je ogen leggen, is dus niet nodig.

P1020967

Ik vind de oogpads super fijn. Voor die dag of dat moment zijn je wallen/ donkere kringen weg en heb je een frisse blik. En zijn ze na een kort nachtje slapen weer terug, dan leg je gewoon weer een nieuw paar op je ogen 🙂 Omdat de oogpads ook verkoelend werken, lijkt het mij ook super fijn om ze ’s zomers na een dagje strand te gebruiken.

Meer informatie over Annemarie Börlind, de producten en verkooppunten (waaronder drogisterijen) lees je hier.

 

Deel deze blog: