Mooie, volle wenkbrauwen met Divaderme

Wenkbrauwen zijn echt super belangrijk voor je gezicht! Dat wordt zo vaak onderschat. Een tijdje terug deed ik een personal styling voor een klant. Wat mij direct bij haar opviel, was dat ze haar wenkbrauwen niet deed. Toen we die eenmaal mooi hadden aangezet, had ze veel meer uitdrukking op haar gezicht. Ze kwam direct krachtiger over. En dat was nou ook precies wat ze wilde en wat je met kleding alleen niet lukt. Het moet matchen met je gezicht. En wenkbrauwen bepalen nou eenmaal voor een groot deel je gezicht. Divaderme heeft hele fijne producten voor je wenkbrauwen. Ik mocht er twee testen.

Eerst deel ik een foto met je zoals mijn wenkbrauwen eruit zien als ik er niks aan doe. Een warrig bossie met weinig kleur 🙂 Je begrijpt, ik doe mijn wenkbrauwen elke dag.

Wenkbrauwen-naturel

Brow ExtenderII
De Brow Extender II zorgt ervoor dat natuurlijke vezels zich aan je wenkbrauwen hechten, zodat ze voller worden en een natuurlijke kleur krijgen. Daarnaast is het semi- permanent en dekt het grijze haren. De Brow Extender II is verkrijgbaar in drie kleuren: Ash Blonde, Cappuccino en Espresso.

P1030001

Ik testte de Ash Blonde. Al praat ik inmiddels niet meer over testen, want ik gebruik ‘m al een tijd lang elke dag. Ik ben namelijk echt heel enthousiast over dit product. Binnen no-time heb je het product aangebracht. Het is wel handig om iets voorover te leunen bij het aanbrengen ervan, want er kunnen wat vezels op je gezicht dwarrelen.

Vervolgens ga je met het borsteltje met de haargroei van de wenkbrauw mee, maar ook tegen de haargroei in. Op die manier hechten de vezels zich beter aan de wenkbrauwharen en blijft het beter zitten. En dat blijft het zeker! Het vervaagt niet en mijn wenkbrauwen zien er voller, donkerder maar op een natuurlijke manier uit. Die grijze haren heb ik gelukkig nog niet, dus daar kan ik niet over meepraten 🙂

BrowExtenderII

Brow FXII Terra
De Brow FXII Terra gaat net iets verder dan de Brow ExtenderII. Als je ouder wordt, kunnen wenkbrauwharen uitvallen. De Brow FXII Terra speelt daarop in door je wenkbrauwen nog nauwkeuriger in te kleuren met behulp van natuurlijke Italiaanse terra kleipoeder.

P1020997

De applicator is een stuk dunner dan die van de Brow ExtenderII. Het vergt wel wat meer precisie. Maar je kunt net als met permanente make-up als het ware haartjes tekenen. De Brow FXII is er ook weer in drie kleuren: Ash Blonde, Cappuccino en Espresso. Je kunt het product zowel nat als droog gebruiken. Als je ‘m nat maakt met water, krijg je een nog intensere blik.

De aanzet van mijn wenkbrauwen is vrij vol, dus ik heb daar een groter deel om in te kleuren. Maar het laatste deel van mijn wenkbrauw is dunner en dat kun je heel mooi tekenen met de fijne applicator.

BrowFXII

Ook voor dit product geldt weer dat het grijze haren dekt, lang houdbaar is en een natuurlijke kleur geeft.

Conclusie
Als ik voor het gemak en de snelheid ga, dan kies ik voor de Brow ExtenderII. Maar wil ik mooie ingekleurde wenkbrauwen, een scherpere aanzet en intensiteit van kleur, dan ga ik voor de Brow FXII Terra. Fijne bijkomstigheid is dat je echt mega lang met deze wenkbrauwproducten doet! Doordat ze in een glazen flesje zitten, zie je precies hoeveel je nog over hebt.

Meer informatie over Divaderme en de verkooppunten vind je hier.

Eerder al testte ik ook de producten voor je wimpers. Benieuwd naar mijn review? Die lees je hier.

Deel deze blog: