*Win* Urtekram-pakket

Deze week bestaat Pearls and Stripes 3 jaar! Reden voor iets leuks! In samenwerking met Triangl Pr geef ik dit fantastische Urtekram-pakket weg.

Urtekram is een Scandinavisch merk met een uitgebreide lichaam-en haarverzorging. Alles is biologisch, vrij van parabenen en synthetische toevoegingen, en gemaakt van plantaardige ingrediënten. Nieuw is de Purple Lavender lijn.

Ik mag een Urtekram-pakket verloten onder mijn volgers. In dit pakket zitten maar liefst 8 producten uit de Purple Lavender lijn: cream deo, hand cream, body oil, body scrub, shower gel, body lotion, shampoo, hand soap.

Hoe maak je kans om dit pakket winnen?
1. Like de Facebookpagina van Pearls and stripes blog (voor zover je mij al niet volgde)
2. Laat in de Facebookpost een reactie achter, zodat ik weet dat je meedoet met de actie!

Heb jij aan deze twee voorwaarden voldaan, dan maak jij kans op dit beautypakket! Meedoen kan t/m vrijdag 28 september 2018.  Uit alle reacties loot ik 1 winnaar die ik zaterdag 29 september bekend maak!

Meer informatie over het merk Urtekram, vind je op de website.

Deel deze blog: