Een egale huid met Payot Uni Skin

Payot richt zich met de Uni Skin lijn op een egale huid. En wie wil dat nou niet?! Niet rimpels maar de toon van je huid verraad namelijk je leeftijd. Mensen die een stralende huid hebben zonder vlekken worden gemiddeld jonger geschat. Ik testte dus maar wat graag de Uni Skin Mousse Velours voor een egale huid.

Uni Skin Mousse Velours
Mousse Velours is een dagcrème die geschikt is voor elk huidtype. Het werkt preventief tegen onregelmatigheden zoals vlekken, vale teint, littekens en rode plekjes en geeft je een stralende huid door licht reflecterende eigenschappen. Er zit namelijk parelextract in de crème die je huid verheldert. Daarnaast bevat de crème hydraterende en huidbeschermende ingrediënten, anti-oxidanten en verzachtende middelen.

Wat vind ik ervan?
Het is een heerlijk luchtige crème. Een zachtroze mouse met een beetje parelmoer erin. In het zonnetje lijken het op subtiele glitters. Je huid lijkt daar echt stralender en helderder door. Als je de crème aanbrengt, smelt ie als het ware op je huid. Mijn huid wordt super zacht van deze crème. Ik kan nog niet echt zeggen dat mijn rode vlekjes minder zijn. Daar gebruik ik de crème misschien te kort voor. Maar qua verzorging is het echt een fijne crème!

Meer informatie over het Franse merk Payot en de Uni Skin lijn? Bekijk eens de website.

Gezichtsgymnastiek met Payot
Om je huid er elke dag stralend en fris uit te laten zien, is er Gym Beauté Payot; gezichtsgymnastiek. Do try this at home…maar dan wel zodat niemand je ziet ? Wedden dat je vanzelf meedoet met gekke bekken trekken als je naar dit filmpje kijkt?!

https://www.youtube.com/watch?v=AjiLpak0jdI&feature=youtu.be

 

Deel deze blog: