N\O natural original

Iedere keer als ik bij de kapper zit, zegt er wel iemand: U heeft veel haar! Dat heb ik zeker. Fijn haar, maar veel. Ik merk dat door het verven enzo mijn haar best futloos kan zijn. Ik geloof dus steeds meer in een goede shampoo voor thuisgebruik. Het doet gewoon echt meer voor je haar. Echt! Ik mocht de shampoo van het ‘groene’ merk N\O natural original uitproberen en vertel je er graag meer over.

Over het merk
N\O natural original is een van oorsprong Italiaans merk en sinds begin dit jaar ook in Nederland verkrijgbaar in kapsalons. De producten van N\O natural original bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en werkzame grondstoffen. Daarnaast zijn ze vrij van sulfaten, siliconen en parabenen. En zijn ze niet op dieren getest. Een groen merk dus.

Urban Nature is een haarverzorgingslijn van N\O natural original op natuurlijke basis. Voor elk type haar is er een shampoo en conditioner. Of je nou fijn, pluizig, droog of beschadigd haar hebt. De ingrediënten zijn gericht op het haar volume geven, versterken of voeden. Daarnaast bevatten de producten een UV-filter zodat je haarkleur langer behouden blijft. Ik testte de Volumizing Shampoo en Conditioner van Urban Nature.

Volumizing Shampoo x Conditioner
Deze producten zijn speciaal voor fijn en slap haar. De shampoo en conditioner bevatten panthenol (vitamine B5) om je haar te hydrateren en volume te creëren.

De doorzichtige shampoo ruikt heel fris naar citrus en perzik. Errug lekker! Het is niet een heel erg schuimende shampoo, maar je hebt er maar weinig van nodig om je haar goed schoon te krijgen. Nadat je ‘m hebt uitgespoeld, breng je de conditioner aan. Deze ruikt al net zo lekker als de shampoo. Het is de bedoeling dat je ‘m even in laat trekken (het liefst goed inmasseren en doorkammen) en daarna goed uitspoelt.

Mijn haar voelde lekker zacht aan na afloop van deze Volumizing producten. Mijn haar was goed doorkambaar en na het droog föhnen had mijn haar inderdaad meer volume, maar voelde niet zwaar aan. Gewoon lekker luchtig, ook de ‘days after’.

Meer info
Naast deze mooie reeks van shampoos en conditioners heeft N\O natural original ook nog stylingproducten. Die ga ik binnenkort uitproberen! Wil jij meer weten over het merk N\O natural original en de producten, neem dan een kijkje op de website.

 

Deel deze blog: