Zomerse nagels met OPI Tokyo Collection

Binnenkort moet ik maar eens een oproepje doen wie mijn teennageltjes mooi wil lakken, want ik kan er met mijn dikke buik bijna niet meer bij :- ) Voor nu lukt het nog net en lak ik ze deze zomer mooi met de OPI Tokyo Collection.

De zomercollectie van OPI is geïnspireerd op de stad Tokyo en bestaat uit 12 kleuren. Van neonverlichte wolkenkrabbers met felle, metallic roze-, paars- en blauwtinten, maar ook groen- en oranje tonen.

Zelf heb ik de Tokyo nagellak mini 4 pack (4 x 3,75 ml). Een combi van roze-en paars tinten: Rice Rice Baby (zacht roze), Another Ramen-tic Evening (roze), Arigato From Tokyo (mauve) en All Your Dreams in Vending Machines (parelmoer paars).

Twee laagjes aanbrengen op je nagels is voldoende dekkend. Bij mij blijven de lakjes zonder topcoat 4 dagen goed zitten. Alle kleuren zijn ook in full size verpakking (15 ml) te koop.

Favoriet zijn Arigato From Tokyo (mauve) en All Your Dreams Vending Machines (parelmoer paars). Lekker ’s zomers! Deze nagellakjes zijn onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: