1,5 meter shoot

Deze Corona-periode is een bijzondere tijd. Iedereen beleeft ‘m op zijn eigen manier. Hoewel ik er ook echt alle ongemakken van ondervind, – ik ben thuisjuf ben met zeer weinig geduld, ik doe m’n vriend bijna wat aan als hij weer eens gebakken eieren of tosti’s wil als lunch, ik jaag m’n mannen met een vals lipje door het huis als ik moet bellen voor m’n werk, m’n huis is een ontplofte werk- en speel plek, m’n moeder zit opgesloten in f***ing België en ik mis m’n sociale leven- vind ik het ook een bijzonder fijne tijd met m’n gezin. Nu gillen we hard dat we willen dat deze tijd voorbij is. Maar we hebben ook veel quality time met elkaar. En dat wilde ik als bijzondere herinnering vastleggen, zodat we later zeggen ‘weet je nog?’.

Marije de Kuijper van Ixie Fotografie kwam met haar fotocamera bij ons thuis en legde op afstand ons gezin vast. Uiteraard volgens de Corona-regels op veilige afstand in onze voortuin. Marije doet dit op een relaxte en ongedwongen manier. En ik vind het zo fijn dat we nu met z’n viertjes eens op de foto taan. Scherp en niet bewogen. Met een professionele camera in plaats van met een mobieltje. En we vinden het gelijk een mooi cadeau voor Moederdag.

Ook iets voor jou?
Wil jij ook zo’n familieshoot thuis om deze bijzondere tijd vast te leggen? Dan kun je deze mini gezinsshoot van een half uur boeken bij Ixie Fotografie door een mailtje te sturen naar: info@ixie-fotografie.nl. Marije rekent de speciale prijs van 25 euro. Je krijgt er 5 digitale foto’s voor. Deze kun je zelf af laten drukken bijvoorbeeld of Marije regelt een goede afdruk voor je (op eigen kosten uiteraard).

Maak kans op het winnen van een fotoshoot!
Omdat het bijna Moederdag is, mag ik in samenwerking met Ixie Fotografie een familieshoot t.w.v. 25 euro weggeven. Wat moet je doen om hierop kans te maken?

  • Volg Ixie fotografie op Instagram
  • Volg Pearlsandstripesblog op Instagram
  • Laat in een reactie onder m’n Instagrampost weten dat je meedoet met de actie
  • De fotoshoot moet wel in Roosendaal plaatsvinden

Heb je aan deze voorwaarden voldaan, dan maak jij kans op het winnen van een fotoshoot met Ixie Fotografie. Meedoen kan t/m zondag 3 mei a.s. Op maandagochtend 4 mei 2020 maken we de winnaar bekend.

Deel deze blog: