Gezichtsbehandeling @home met Medik8

Nu de schoonheidssalons helaas nog even gesloten zijn, moeten we zelf aan de slag om onze huid een extraatje te geven en in goede conditie te houden. Ik mis de schoonheidsspecialiste wel. Voor mij is een gezichtsbehandeling namelijk een moment van ontspanning, verwennerij én m’n huid een extra intense verzorging & boost geven. Dat laatste kun je nu zelf ook thuis.

Liesbeth Skin & Beauty Instituut (Sint-Maartensdijk) stelde speciaal tijdens deze Coronatijd skincare kits van het fantastische merk Medik8 samen voor een eenmalige gezichtsbehandeling thuis. Gun je huid ook een boost en bestel er een skincare kit bij Liesbeth Skin & Beauty Instituut of maak nu kans om er één te winnen!

Wat zit erin?
De stay-at-home kits bestaan uit een mini of sample formaat reiniging, peeling, sheetmask, serum, dag- en nachtcrème. Afgestemd op jouw huidtype of – behoefte. Voor een eenmalige gezichtsbehandeling @home. Ik bestelde ook een kit. Bij mij zaten de volgende producten -gericht op hydratatie & anti-aging- erin:

  • Micellar Mousse (40 ml)- Deze micellar schuimmousse is ultra zacht en romig. Het verwijdert je make-up, vuil en onzuiverheden en droogt je huid niet uit.
  • Pore Refining Scrub (sample)- Deze gezichtsscrub met fijne korrel verwijdert dode huidcellen en verkleint je poriën.
  • Ultimate Recovery Bio-Cellulose Zinc Mask (sachet met masker)- dit is echt een heeeeeeeeeeeerlijk masker waarmee je huid na 20 tot 30 minuten een mega hydratatie boost heeft. Je huid is zacht, fris, kalm en super gehydrateerd na dit bio-cellulose masker.
  • R-Retinoate (sample)- Dit serum is acht keer effectiever dan gewone retinol en boordevol vitamines en hydraterende ingrediënten. Eén van de fijnste crèmes die ik ooit gebruikte en iedereen kan aanbevelen.
  • Hydr8 B5 (sample)- een super fijn vochtinbrengend serum.
  • Daily Radiance Vitamin C (5 ml)- een super fijne dagcrème met krachtige anti-oxidanten als vitamine C en een beschermingsfactor SPF30.
  • R-Retinoate Intense (sample)- nu heb je de kans om het pareltje onder de crèmes eens te proberen. Een romige nachtcrème met een zeer hoog percentage vitamine A-zuur dat anti-aging werkt.

Er goed uitzien, is je ook beter voelen. En dat kunnen we in deze tijd allemaal wel gebruiken! Koop ook zo’n fijn skincare kitje bij Liesbeth Skin & Beauty Instituut of maak nu kans om er eentje te winnen.

Hoe maakt je kans om te winnen?

  1. Like de Facebookpagina van Liesbeth Skin & Beauty Instituut én mijn Facebookpagina Pearlsandstripesblog ;
  2. Laat in een reactie onder mijn Facebookpost weten waarom jij een skincare kit (t.w.v. 29,95 euro) verdient.

Heb jij aan deze twee voorwaarden voldaan, dan maak jij kans op het winnen van een skincare kit van Medik8 afgestemd op jouw huidtype. Op zaterdagochtend 2 mei a.s. maken we de winnaar bekend. Meedoen kan t/m vrijdag 1 mei 2020.

Deel deze blog: