Wasgeluk by Essentia

Soms zit geluk in kleine dingen. In heerlijk ruikende was bijvoorbeeld. Mijn was ruikt vanaf nu heerlijk met Wasgeluk by Essentia, parfum voor de was. Ik ontdekte dit wasgeluk bij Rubia Boutique. Zo geweldig lekker, dat wil jij ook!

Marije en Marike werken beiden bij een gastouderbureau maar mijmerden over de lekkere geur die ze vaak tijdens vakanties in Italië op campings en bij wasserettes roken. Vorig jaar mei tijdens een werkborrel ontstond het idee om een wasparfum naar Nederland te halen. Een maand later werd het al werkelijkheid.

Ze vroegen bij verschillende merken in Italië samples op en begonnen uitgebreid met testen. Essentia stak er voor hen met kop en schouders bovenuit.  Marije vertelt enthousiast: “Het is de enige wasparfum op waterbasis. Dat geeft dus geen rommel in je wasmachine of strijkijzer. Daarnaast bevat Wasgeluk maar liefst 98% natuurlijke ingrediënten (oliën) en daardoor is de geur heerlijk zacht en verfijnd. Dat ruikt heel anders dan chemische geuren die vaak heel sterk ruiken. De Wasparfum van Essentia is zonder chemische toestanden en daarmee ook geschikt voor mensen met een (parfum)allergie en bijvoorbeeld voor kleine kinderen. Het merk is zo milieubewust mogelijk en werkt ook met gerecyclede flessen.”

Het assortiment van Essentia bevat 10 verschillende geuren wasparfum. “Witte musk is ’t meest populair. Die geur is niet aan te slepen. Mijn persoonlijke favoriet is Argan. De ene geur is sterker dan de andere. Je doet ongeveer 20 à 25 wasbeurten met een fles (250 ml). Dat hangt er maar net vanaf hoeveel je gebruikt”, vertelt Marije.

Wasgeluk by Essentia is geschikt voor alle soorten was. Het is een finishing touch voor je was. Je voegt de parfum toe aan het wasverzachterbakje van je wasmachine en dan gaat het met de laatste spoeling van je was mee. Bedenk je eens hoe lekker je beddengoed, handdoeken en nieuwe shirt naar jouw favo parfum ruiken?

Het product blijkt niet alleen geschikt voor je was, maar voor nog veel meer doeleinden. Marije: “Omdat Wasgeluk in water oplosbaar is, kun je bijvoorbeeld ook een paar druppels toevoegen aan je sopje, stofzuigerzak of geurbrander. Ik ontdekte zelfs laatst een boetiek die het aan een stoomstrijkijzer had toegevoegd. Zo rook de hele winkel heerlijk naar wasparfum.”

Sinds kort is er ook een homespray toegevoegd aan het assortiment. Die is er in 4 geuren en daarmee fris je binnen mum van tijd je woonkamer, toilet, hondenmand, kleding of gordijnen op. Op de vraag wat Marije en Marike nog hopen voor de toekomst, antwoordde zij: “We dromen dat het nog lang zo door mag gaan want er is enorm veel aanvraag. We hopen dit jaar onze eigen geur voor Wasgeluk te ontwikkelen.”

Inmiddels wordt Wasgeluk by Essentia verkocht bij ruim 60 verschillende winkels in Nederland. Van woonwinkels, kledingzaken tot aan lingeriewinkels. Je kunt de Italiaanse wasparfum kopen via de webiste. Varen en Katoenbloem zijn mijn absolute favorieten! Maar het leuke nieuws is ook dat ik in het kader van Moederdag 2 flessen Wasgeluk mag verloten onder mijn volgers!

Hoe maak je kans om te winnen?

Heb jij aan deze 3 voorwaarden voldaan, dan maak jij kans om een wasparfum naar keuze van Wasgeluk by Essentia te winnen. Uit alle inzenders kies ik 2 winnaars. Meedoen kan t/m woensdag 6 mei. Op donderdagochtend 7 mei 2020 maak ik de winnaars bekend.

Deel deze blog: