Good vibes only met Chanael K

“Je bent toch geen tiener?”, vroeg mijn vriend toen hij het telefoonkoord van Chanael K zag. Hij weet gewoon nog niet dat kleurrijke kralen en smileys dé trend zijn! En ik word er blij van. Onthoud: “A happy wife, is a happy life.”

Chanael K is een sieradenmerk van de twee Franse zussen Chanael en Chloé Knopfer. Ooit al actief in de sieradenbranche maar nu na een comeback terug met hippe, kleurrijke sieraden en (telefoon) accessoires.

Het gaat hard met de bekendheid van dit merk als de sieraden komen te liggen bij de Parijse conceptstores Colette en Merci, Browns in Londen en sinds kort ook bij de ByDanie Vintage Store in Amsterdam.

Hun motto ‘good vibes only’ krijg je zeker met de sieraden van dit merk. Smileys, hartjes, sterren, plastic gekleurde kralen. Lekker 80’s. Van multicolour armbanden, statement oorbellen, schakelkettingen tot aan fleurige telefoonkoorden. Ik word er blij van! De good vibes armbanden zijn zeker in deze Coronatijd een super leuk cadeautje voor je vriendinnen! En de bandana armbanden moet je gewoon lekker voor jezelf kopen. Minstens twee om een goede armparty te creëren ? En die Stella ketting, die staat hoog bovenaan m’n wishlist.

Bekijk de collectie op de website van Chanael K. Of bestel via ByDanie Vintage Store op Instagram.

 

Deel deze blog: