Sexy lashes, lips & cheeks met Pupa Milano

Volle jukbeenderen, sensuele lippen en sexy lashes is nog steeds dé trend!  Voor wie niet aan de injectables of false lashes wil, ontwikkelde Pupa Milano een limited edition lijn die daar perfect op inspeelt: Sexy lips, lashes & cheeks. Ik mocht deze producten uittesten en vertel je er graag meer over én of het naar mijn mening werkt.

Pupa Vamp! Sexy Lashes
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: deze mascara wil je! Ik gebruik al jaren Lancôme Hypnôse Drama en Le Volume de Chanel. Maar de nieuwe mascara van Pupa Vamp! Sexy Lashes is mijn nieuwe nummer 1. Hij geeft volume, krult je wimpers en creëert daarmee een opvallende sexy look. Mega, mega fijn. Het is een dikke borstel die gemakkelijk aanbrengt. Binnen no-time krult ie je wimpers en geeft mega volume. De mascara klontert niet en geeft geen ‘vliegenpoten’, maar separeert je wimpers gewoon mooi. Dankzij shea butter blijven je wimpers zacht, soepel en voelen ze niet ‘zwaar’ aan.

Pupa Sexy Lips
Dit product zorgt ervoor dat je lippen comfortabel aanvoelen en geeft het gevoel alsof je lippen meer volume hebben. Het bevat Volufiline voor een gladmakende werking voor je lipcontour en hyaluronzuur voor gehydrateerde en vollere lippen.

Als ik het product aanbreng, voel ik m’n lippen licht tintelen. Het is een dunne zacht roze substantie en smeert makkelijk uit. Je moet ’t product 8 weken lang twee keer per dag aanbrengen voor een lipopvullend effect. Het directe effect is dat het je lippen glad maakt en hydrateert. Het is een mooie basis voor je make-up. Maar het plumping effect wat Pupa je belooft, ervaar ik zelf helaas niet. Maar de 8 weken zijn bij mij nog niet voorbij dus ik blijf driftig smeren ?

Pupa Sexy Cheeks
Sexy Cheeks Volumizing 3D is een lichtgewicht serum met een fijne textuur. Ook dit product bevat Volufiline dat de natuurlijke ophoping van lipiden in de vetcellen bevordert waardoor een toename ontstaat in het volume van de onderhuidse vetlaag en de jukbeenderen opvult. Je kunt ’t ook weer als behandeling gebruiken door het product gedurende 8 weken lang twee keer per dag te gebruiken. Of je gebruikt het als make-up basis op je wangen. Het serum is namelijk verrijkt met micro parels die met licht reflecteren waardoor een 3d-effect ontstaat.

Pupa belooft je volle en beter gevormde wangen. Helaas geloof ik op voorhand al niet dat een crème dat kan en die ervaring heb ik dan ook niet. Waar ik met de mascara en lipverzorging stug doorga, stop ik toch echt met deze -naar mijn mening- gimmick.

Meer informatie?
Deze producten zijn onder andere te koop via de website van Pupa Milano.

Deel deze blog: