Brand to love: Newtone

Door de naam, prints en teksten dacht ik eigenlijk dat het een Amerikaans merk was. Maar niet is minder waar. Het merk Newtone is hartstikke Frans. Helemaal hip & happening op dit moment!

Het Franse merk Newtone haalt haar inspiratie uit Amerikaanse roadmovies, vintage kleding en rockmuziek uit de jaren 70. De collectie bestaat namelijk uit T-shirts en sweaters met een echte vintage seventieslook. Oversized, verwassen look, badges, slogans en afbeeldingen nemen je mee naar de tijd van onder andere rockbands als ACDC, Deep Purple en Led Zeppelin.

De shirts en sweaters zijn natuurlijk perfect voor een nonchalante look of juist om een stoer accent te geven aan een nette outfit. Ik vind het bijvoorbeeld ook super leuk om de sweaters en shirts te combineren met een zijden rok, nette pantalon of onder een colbert.

Omdat het echt de bedoeling is dat je het merk nonchalant en oversized draagt, kijk ik niet echt naar de maat. De ene keer draag ik een S van een sweater en van een shirt maat M. Het mag allemaal oversized zijn. Dus kies vooral de print die je leuk vindt ?

Rubia Boutique in Roosendaal verkoopt dit super toffe merk. Op de foto’s draag ik de shirts en sweaters van Newtone. Kijk vooral op hun website en voeg ook zo’n tof shirt toe aan je garderobe. Altijd goed! De andere kleding op de foto is ook allemaal van Rubia Boutique trouwens ?

Deel deze blog: