Zonneklaar met Bronz’Express

Het wordt heerlijk weer deze week. Heb je nog witte melkflessen? Geef ze dan een tintje met Bronz’Express. Ziet er gelijk een stuk leuker uit onder je rokje of shortje. Show them your legs honey!

Ik gebruik al langer Bronz’Express. De Radiance Magic Drops van Bronz‘Express vind ik namelijk echt ideaal voor je gezicht! Deze zelfbruiner kun je mengen met je eigen crème, zodat je zelf de juiste dosering en dus intensiteit van kleur kunt bepalen. Lees m’n review maar.

Tinted Self-Tanning Lotion
Inmiddels zijn er meerdere producten van dit Franse merk en ontving ik de Intense Tinted Self-Tanning Lotion en een speciale handschoen om de lotion eenvoudig mee aan te brengen. De lotion kun je zowel voor lichaam als gezicht gebruiken. Ik gebruik deze lotion vooral voor m’n benen. Het is een dunne substantie die van zichzelf al kleur heeft, dus bij het aanbrengen op de huid krijg je direct een zonnige kleur. De intensiteit neemt toe in enkele uren en deze zelfbruiner geeft je een intense bruine kleur.

Hoe werkt het?
Als je de lotion voor je gezicht gebruikt, is het belangrijk dat je je huid van te voren goed reinigt. Daarna doe je wat van de Self-Tanning lotion op een wattenschijfje en haal je deze over je gezicht en hals. Let goed op bij je kaak-en haarlijn en wenkbrauwen én dat je niet teveel gebruikt! Door de wijde opening van het flesje komt er in één keer veel lotion uit. Daardoor was ik de eerste keer na gebruik loeibruin. Haha.

Als je het product net als ik op je lichaam gebruikt, kun je ‘m het beste aanbrengen met de speciale handschoen. Hiermee breng je de lotion egaal en streepvrij aan. Op die manier blijven je handen ook beschermd tegen vlekken. De handschoen bevat namelijk een speciale laag, die niet vochtdoorlatend is waardoor je handen beschermd zijn. De handschoen is echt super zacht. Ik breng daar de lotion op aan en wrijf ‘m dan over m’n benen. Vergeet je voeten, knieën en achterkant benen niet goed te doen. Even laten intrekken en voila je hebt bruine benen! Je kunt de bruin zonder zon het beste na het douchen gebruiken, anders spoel je het er zo weer af. Of je laat ‘m minstens 3 uur intrekken voordat je gaat douchen.

Gelijk je handen wassen hoor als je toch iets van de lotion op je handen krijgt! Met koud water gaat het er zo af.  De handschoen kun je meerdere keren gebruiken. Spoel ‘m na gebruik goed uit met koud water en (neutrale) zeep. Na een paar keer gebruik kun je ‘m ook prima in de wasmachine gooien (40 gr), maar hij mag niet in de droger!

Wat vind ik ervan?
Ik vind het echt een heel fijn product. Het brengt makkelijk aan met de handschoen en geeft je echt een egale bruine huid. De zelfbruiner blijft echt lang zitten. Een aanrader!

Meer informatie?
De producten van Bronz’Express zijn onder andere te koop bij beautysalons of online bij drogisterijen en parfumerieën.

Deel deze blog: