Ministry of Beauty Event

Afgelopen vrijdag was ik in hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Ik was door Ministry of Beauty uitgenodigd voor hun jaarlijkse persevent. Het was tot in de puntjes goed geregeld! Van een overheerlijke lunch tot aan fantastische goodiebags 🙂

20161125_113023 

L’Anza
Ministry of Beauty vertegenwoordigt merken als Divaderme, L’Anza en Absolution. Ze vertelden ons over de nieuwe producten op de markt. En dat lijken mij weer een paar toppertjes!

L’Anza heeft twee nieuwe producten: Color Guard en Color Illuminator. Als je je haar weleens kleurt, weet je dat je haarkleur na verloop van tijd vervaagt. Maar liefst 70% van het kleurverlies komt door water. Dus niet alleen door je haar wassen, maar ook door regen, zwemmen e.d. Zonde! Daar ontwikkelde L’Anza twee nieuwe producten voor.

De Color Guard is een spray die je haar beschermt, waterafstotend is en een UV-filter bevat. Dit alles tegen kleurverlies. De Color Illuminator beschermt niet alleen je haarkleur, maar geeft je haar ook nog eens glans en vitaliteit terug. Het gebruik van deze combi van producten zorgt er dus voor dat je haar er langer kapper-proof uitziet. Laat ik nou net geweest zijn en reuze nieuwsgierig zijn om deze producten uit te testen!

20161125_113202

Divaderme
Divaderme heeft echt stunning producten voor wimpers en wenkbrauwen. Eerder al testte ik de mascara en wimperverlenger. Helemaal top! Nu is er ook de Brow FXII Terra. Kleipoeder wat je perfect gevormde volle wenkbrauwen belooft. Het is er in drie verschillende kleuren. Ik ben echt zo benieuwd. Ik ga ‘m snel testen!

Absolution

Tot slot heeft Absolution een nieuw product. La Cure Peau Nette.  Het klinkt alleen al prachtig. Het is een ampullenkuur die je huid een mega oppepper geeft. Mee-eters, pukkels, vlekjes, roodheid, pigmentatie en een vette, glimmende huid. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon na La Cure Peau Nette. Je begrijpt dat ik sta te popelen om deze kuur van 15 dagen te volgen. Alles om mijn huid weer in balans te krijgen. En uiteraard deel ik mijn ervaring met jou.

Geweldig dat ik deze producten mag uitproberen. Binnenkort lees je mijn reviews!

Deel deze blog: