Warme voeten met Sneapers

Vroeger had ik van die foute dierensloffen. Enorme grote tijgerpoten en apen aan mijn voeten. Het zag er niet uit, maar ik vond ze super leuk. Toen ik de Sneapers zag, moest ik weer even terugdenken aan die tijd. Alleen zijn de Sneapers een stuk hipper en glijd je er niet mee uit!

Sneapers zijn sloffen die eruit zien als mega grote sneakers. Je voeten blijven echt heerlijk warm erin. En door de schuimrubberen zool lopen ze ook nog eens prima en wordt elke schok opgevangen. Super handig als ik weer eens een dansje met mijn (bijna) tweejarige zoontje doe op het nummer ‘Zwarte Pieten Stijl’.

De Sneapers zijn er in 6 verschillende kleurencombi’s en in diverse maten. Vanaf maat 32 t/m 48,5. Je kunt dus echt met het hele gezin aan de Sneapers.

p1020562

Je krijgt de Sneapers netjes in een schoenendoos geleverd. Net alsof je echte sneakers besteld hebt 🙂  Op de achterkant van de Sneapers staat een R of L. Zo weet je altijd dat je de juiste slof aan de juiste voet aantrekt. Hartstikke handig! Bovendien heeft de zool een antislip laag. Dat voorkomt dus buikschuivers!

p1020572

Kleurrijk, warm, comfi en ze zien er nog eens leuk uit. Het ideale kado voor Sint of Kerst dus wat mij betreft! Benieuwd naar welke kleurencombi’s er nog meer zijn? Kijk snel op de website www.sneapers.com. Let op: heel de maand december betaal je geen verzendkosten (t.w.v.9,95 euro)! Gebruik de code FR33SHIPPING.

Deel deze blog: