Nose DiagNose bij Skins

Skins Cosmetics Breda bestond kort geleden 10 jaar. Reden voor extra festiviteiten in de winkel. Zo kon je onder andere terecht voor een Nose DiagNose. Super leuk om eens te doen als je de kans krijgt! Aan de hand van een korte test ontdek je namelijk vijf nieuwe parfums, uit de collectie van Skins, afgestemd op jouw favoriete geurnoten. Ik deed mee aan de test. Lees snel wat eruit kwam!

Hoe werkt het?
Allereerst moest ik mijn drie favoriete parfums aangeven. Voor mij zijn dat: Molecule 01 van Escentric Molecules, Portrait of a Lady van Frederic Malle, en Hugo Deep Red van Hugo Boss.  Aan de hand van deze drie parfums kwamen mijn favoriete geurnoten naar voren.

Head: Cinnamon, Bloody orange, Orris.
Heart: Ylang-ylang, Rose, Patchouli, Cyclamen.
Base: White musk, Morocco Cedar, Cedar, Amber, Vanilla.

Als ik kijk naar welke geuren ik meestal lekker vind, dan klopt dat ook wel. Het had wel heel raar geweest als er geen Patchouli tussen zou staan 🙂

Mijn favo top 3
Op basis van deze geurnoten, werd er uit alle geuren die bij Skins te koop zijn een top 5 parfums samengesteld die ik blind moest testen. Van zacht naar sterk. Toegegeven; twee van de vijf vond ik iets minder lekker. Een rook je amper en de ander vond ik teveel Rose als ingrediënt hebben. Maar de andere drie geuren vond ik echt geweldig!

  1. Keiko Mecheri- Patchoulissime
  2. Juliette Has a Gun- Gentlewoman + Not a Perfume
  3. Byredo- Bal D’Afrique

Na afloop kreef ik samples mee van mijn favoriete geuren. Ik ben echt he-le-maal fan van Keiko Mecheri. Ik heb al zoveel complimenten gehad als ik die geur op heb. Die gaat on the wishlist voor Kerst. En de combinatie van de twee geuren van Juliette Has a Gun is ook echt verrassend. Dat layeren van parfums is echt te gek. Zo creëer je een unieke geur!

Ik raad je echt aan om eens een Nose DiagNose te doen als je de kans krijgt. Je krijgt echt een onafhankelijk advies van welke geuren je lekker vind. Anders had ik wellicht nooit kennis gemaakt met deze geuren. Er is zoveel keuze namelijk. Meer informatie over de Nose DiagNose en bij welke vestigingen je dit kunt laten doen, vind je op de website van Skins.

Deel deze blog: