2 jaar Pearls and Stripes

Twee violen en een trommel en een fluit, want Pearls and Stripes is jarig en de vlaggen hangen uit! Vandaag bestaat mijn blog twee jaar 🙂 Afgelopen jaar was er een met fijne beautyontdekkingen, leuke hotspots en mustvisits, bezoeken aan beurzen en fashion shows, en veel mooie mode en trends. Het blijft zo leuk om te bloggen en ik hoop dat jij het nog steeds leuk vindt om te lezen!

Vaak krijg ik de vraag of dit mijn fulltime job is. Was het maar waar! Ik doe het erbij, naast mijn werk als communicatieadviseur. Het is een hobby. Maar wel een uit de hand gelopen hobby. De badkamer puilt soms uit van de producten. Mij hoor je niet klagen! En mijn moeder en vriendinnen ook niet, want die schuif ik weleens wat toe.

Mijn reviews van producten bevatten altijd mijn eerlijke mening en ervaring. Dat vind ik wel zo belangrijk. Ik krijg er geen geld voor. Wel producten, accessoires of kleding. Maar vind ik iets niet fijn of niet leuk, dan zeg ik dat eerlijk tegen het bedrijf waarmee ik samenwerk en komt er geen blog of je vindt het in mijn review terug. Niet bij alle bloggers is dat zo. Dat vind ik jammer. Maar goed, ieder zijn ding.

De uitnodigingen voor leuke events zijn natuurlijk mega leuk. Nieuwe mensen ontmoeten, een kijkje achter de schermen en vaak mooie perstassen en goodybags. I love it! De afgelopen maanden schreef ik wat persoonlijke blogs. Daar ga ik ook komend jaar mee door. De hoofdonderwerpen blijven beauty & fashion, maar ik wil toch ook wat persoonlijke verhalen met je delen.

Is het dan altijd leuk om te bloggen? Euh, nee. Ik heb ook weleens rete drukke momenten met werk, tweejarige peuter, sociale verplichtingen en een huis wat hoognodig schoongemaakt moet worden. Of gewoonweg geen zin of inspiratie. Ik moet elke dag wel iets voor mijn blog doen. Een foto maken, schrijven, nieuwe merken spotten, een event bezoeken, contacten onderhouden, et cetera. That’s part of ’the job’. Ook als ik op vakantie of ziek ben. Maar dan nog heb ik er al twee jaar plezier in en geen seconde spijt van. Want ik maak dingen mee en ontmoet mensen die ik anders nooit zou ontmoeten. En dat, dat geeft mij energie! Ik hoop dat jij dat ook krijgt als je mijn blog leest en bedank jou voor het volgen van Pearls and Stripes!

Heb je suggesties voor het komende jaar…let me know! En houd deze week mijn blog in de gaten want er komt een te gekke winactie!

 

Deel deze blog: