Nieuwe geuren

Ik heb iets moois voor je. En nog hartstikke lekker ook! Het zijn de nieuwe geuren van Valentino en Marc Jacobs. In het najaar en ’s winters mogen de geuren van mij wel iets zwaarder zijn. Niet dat iedereen mij al op afstand ruikt en de geur op je huigje slaat. Maar gewoon even wat zwaarder dan een zomergeur. De geuren die ik lekker vind, bevatten vaak de ingrediënten amber of patchouli.
Toen ik laatst bij parfumerie Douglas in Roosendaal was, ontdekte ik twee nieuwe geuren.

Donna- Valentino
Valentino heeft zichzelf overtroffen met deze geur en mooie fles! Een zacht roze verpakking en een flacon geheel bedekt met studs. Het leuke is dat de douchegel en bodylotion er net zo mooi als de parfumfles uitzien.
Het is een warme, zoete geur maar toch ook wel fris. De parfum bevat ingrediënten als patchouli, vanille, leer (ja, je leest het goed), roos en bergamot. Je hebt maar weinig van deze geur nodig. Je ruikt de hele dag heerlijk! En dat is redelijk uniek, want bij mij vervliegt een geur vrij snel.

Decadence- Marc Jacobs
Toen ik deze parfumfles zag staan, was ik gelijk verliefd. Een prachtige fles in de vorm van een handtas. Schitterend in je badkamer, op je kaptafel of als je ‘m achteloos uit je tas haalt. Deze geur is wat zwaarder dan Donna van Valentino. Het geeft een gevoel van luxe als je deze geur opspuit. Ik kan mij zomaar voorstellen dat je deze geur draagt als je een feestje hebt of uitgaat. Maar ach, er is ook niks mis mee om ‘m op een doorsnee maandag op te doen. De ingrediënten amber, roos, iris en saffraan maken dat deze geur zo lekker zwoel en houtachtig ruikt.

Marc Jacobs zegt zelf over deze geur: “Alles wat je doet om jezelf te verwennen met luxe en plezier is decadent. Het is een geste en een gevoel”. Model Adriana Lima is te zien in de tv-commercial voor dit parfum: “Het gaat om een vrouw die zichzelf omarmt, die glamoureus en sensueel is. Ze is zelfverzekerd en nergens bang voor”.

Geuren met korting
Ik kan serieus niet kiezen welke van de twee parfums ik zal kopen. Toevallig is er nu bij parfumerie Douglas t/m 1 november 2015 25% korting op de geuren (vanaf 50 ml)!

Deel deze blog: