All eyes on you met Germaine de Capuccini

Met het koudere weer heeft je huid behoefte aan een andere verzorging; meer comfort en hydratatie. Helemaal de huid rondom je ogen, want die is een stuk gevoeliger dan de rest van je huid. Voor mij een ‘probleemgebied’, want ik teken snel bij vermoeidheid en heb fijne lijntjes. Timexpert C + (A.G.E.) oogcrème van Germaine de Capuccini belooft mij 3 V’s: verheldering, versteviging en verjonging. Dat moest ik uitproberen!

In het voorjaar en de zomermaanden vind ik een gelachtige substantie voor een oogcrème fijn, maar in de winter liever een crèmige substantie voor net dat meer comfort. De oogcrème van Germaine de Capuccini bevat hydraterende, verzachtende en huidverzorgende ingrediënten. En de krachtige antioxidant vitamine C, wat zorgt voor de aanmaak van collageen en versteviging van je huid.

De oogcrème breng je ’s ochtends en ’s avonds aan rondom je ogen. De zachtroze crèmige substantie is heel fijn. De oogcrème trekt snel in en laat geen vettig gevoel achter. Het geeft direct een verzachtend effect en frist de huid onder je ogen op zodat je er minder vermoeid en uitgeruster uitziet. Het lijkt zelfs of het (mijn af en toe) opgezwollen oogleden vermindert. Daarmee maakt het voor mij al 2 van de V’s, verheldering en verjonging, waar.

Over het merk
Germaine de Capuccini is een van oorsprong Spaans Cosmeticamerk. Voor zowel mannen als vrouwen. Het merk wordt wereldwijd verkocht in beautysalons, maar het is ook aanwezig in wellnesshotels als het Hilton, Four Seasons en Sheraton. De productlijnen zijn zeer uitgebreid. Van innovatieve, medische cosmetica, biologische en natuurlijke producten tot aan make-up. De oogcrème is uit de anti-aging lijn Timexpert C + (A.G.E.).

Meer informatie over Germaine de Capuccini en de oogcrème vind je op de website. De oogcrème is onder andere te koop bij schoonheidsspecialistes.

Deel deze blog: