Vegan nagellak van Glossworks

De flesjes nagellak van Glossworks vielen mij gelijk op bij de drogist. Wat een prachtige kleuren! Bovendien zit er geen troep in en zijn ze hartstikke vegan. Ik ben helemaal into de nagellakjes van Glossworks #like.

Glossworks is natuurlijke nagellak, zonder schadelijke stoffen en dierproefvrij. De formule van Glossworks is 9-free. Dat betekent dat de nagellak vrij is van Parabenen, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Toluene, DBP, Camphor, Lood, Xylene en Ethyl Tosylamide. En daarmee ook geschikt voor zwangere vrouwen.

De lakjes van Glossworks zijn er in diverse kleuren. Van pasteltinten tot aan klassiek rood en diep blauw. Zelf ben ik op dit moment fan van Mardi Gris en One Shade of Grey. Beide grijstinten.

De nagellak van Glossworks brengt gemakkelijk aan. Twee lagen van Mardi Gris is perfect dekkend. Super mooi grijs met een subtiele glitter. One Shade of Grey lakt iets lastiger omdat je sneller een streep ziet.

 

De Quick dry top coat van Glossworks zorgt voor extra glans en dat de nagellak langer blijft zitten. Bij mij blijft de nagellak een volle week goed zitten als ik de Quick dry top coat erover gebruik. En dan tel ik ook stoten, krassen en soppen mee ?

De nagellakremover vind ik ook fijn. Hij bevat geen aceton, dus droogt je nagels niet uit. Maar ruikt desondanks wel sterk. Met de remover haal je moeiteloos de nagellak eraf. En dat is met de kleur Mardi Gris helemaal fijn want die bevat glitters en dat is nogal eens lastig afhalen met een gewone nagellakremover.

Come Clay with me en Aubergine Dream lijken mij trouwens ook prachtige kleuren! #wishlist

De producten van Glossworks zijn onder andere te koop bij solobiomooi.nl

Deel deze blog: