Beachbags

Afgelopen twee weken was ik met mijn vriend en zoontje op vakantie in Frankrijk. Eerst een weekje op het eiland Ile de Ré en daarna een weekje in de omgeving van Fouras. Binnenkort deel ik mijn vakantieavonturen met je via mijn blog.

Typisch Frans is natuurlijk zo’n grote rieten mand. Omdat ik zo’n hele grote mand want onpraktisch vind, koos ik voor een wat kleiner formaat rotan bag van Bellerose. Lekker overzichtelijk en er kan net in wat nodig is voor het afstruinen van een leuke markt, een bezoek aan de boulanger of naar het strand. Ik had natuurlijk ook kunnen wachten totdat we daadwerkelijk in Frankrijk waren, want daar kwam ik de leukste exemplaren tegen.

strandtas1 beachbag3 beachbag2

Trendy zijn de ronde juten tassen en de pompom bags. Dus als je nog van vroeger weet hoe je die dingen maakt, dan heb je daar nu profijt van 🙂 Ook de juten tassen van het Engelse merk The Jacksons vind ik helemaal te gek. Met hun leuke teksten en afbeeldingen zijn het echte eye-catchers en steel je de show op je vakantieadres! Hieronder zocht ik wat leuke strandtassen voor je uit. Bon voyage!

Beachbags-collage

  1. Ronde rotan bag- Keepitsecretstore.nl
  2. Jute shoppers- The Jacksons
  3. Pompom bag- Topshop
  4. Rotan bag met flamingo- Wehkamp
  5. Beach bag ‘soleil’- Esprit
Deel deze blog: