Favoriet: CC cream van Clephar

Nu ik bleekscheet-af ben, kan mijn foundation weer even in de kast en is het tijd voor mijn zomermake-up. Vorig jaar verdiepte ik mij in de BB, CC en EE creams. Allemaal fijn als zomermake-up  met hun eigen werking. Maar deze zomer hoef ik niet lang te zoeken en heb ik één favoriet: Color Correction Cream van Clephar Dermatocosmetics.

De CC cream van Clephar Dermatocosmetics beschermt, verzorgt, hydrateert en werkt anti-aging. Hij is geschikt voor ieder huidtype. Dankzij flinke pigmentatie geeft deze CC cream je ook nog eens een fijn kleurtje en geeft ie een natuurlijke dekking. Met een zonnefactor SPF 20 erin is deze CC cream een ideale terrasjes make-up. Vind je dat echter te weinig, dan is ie er ook in SPF 50. Houd er dan wel rekening mee dat de cream wat dikker is.

P1030437

De CC cream is in twee tinten verkrijgbaar: Sunlit en Tender. Zelf gebruik ik Sunlit. Past perfect bij mijn huidskleur. Tender is iets te donker voor mij. Sunlit licht mijn teint mooi op zonder er opgemaakt uit te zien en mij zo te voelen. Soms werk ik ‘m af met een bronzer op mijn junkbeenderen voor net wat meer die sunkissed touch en om de glans op mijn gezicht wat te minderen.

Ik vind deze CC cream ook heel verzorgend omdat ie lekker crèmig aanvoelt. Je hebt er maar weinig van nodig. Twee pompjes zijn voor mijn gezicht genoeg, want het product laat zich door de textuur makkelijk verdelen over je gezicht.

Over Clephar
Clephar dermatocosmetica is echt een heel mooi merk dat zijn oorsprong vindt in de apotheek van de familie Cleeren in België. Dermatocosmetica zijn cosmetica die een medische werking hebben en farmaceutische eigenschappen bevatten. Clephar is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid skin-en bodycare merk waar ik mega enthousiast over ben.

De CC cream is te koop bij Clephar Skin Professionals. Kijk op de website van Clephar waar een professional is bij jou in de buurt!

Deel deze blog: