Beautymusthaves 2015

In 2015 startte ik mijn blog. Een mijlpaal en iets waar ik met trots op terugkijk. Ik mocht veel mooie beautyproducten uittesten. Sommige kwamen afgelopen jaar nieuw op de markt, andere bestonden al maar waren nieuw voor mij. Dit zijn mijn favoriete beautyproducten van het afgelopen jaar.

Eclat Minute Embellisseur Lèvres
Ik heb al veel mensen in mijn omgeving aangestoken met de lipverzorging van Clarins. Wat een fijne tubetjes, vooral nummer 03. Niet alleen omdat dit product een mooie subtiele glans en kleur geeft, maar ook omdat het verzorgend werkt.

No Makeup Skincare
Zoals je inmiddels wel weet, ben ik enorme fan van de Amerikaanse dermatoloog en voedingsdeskundige dr. Perricone. Het No Foundation Foundation Serum is echt een ware aanrader. Hier kan wat mij betreft geen foundation tegenop! Het smelt als het ware samen met je huid en je ziet amper dat je foundation op hebt. Daarna de No Bronzer Bronzer voor wat kleur op je gezicht en je ziet er weer stralend uit!

Clephar
Het apothekersmerk Clephar kende ik niet, maar ik vind het echt top! Het Scinnovation Vitamine C serum met bijbehorende Vitamine C crème is echt een top duo! Deze producten zijn fluweelzacht voor je huid, verminderen pigmentvlekken, rimpels en beschadigingen door UV-schade.

Eve Lom cleanser
Een fantastische reiniger voor je huid is de Eve Lom cleanser. Een soort balm met kleine scrubdeeltjes erin die je huid echt mega goed schoonmaakt. En het ruikt echt super lekker!

Starskin maskers
Het lijkt bijna alsof ik aandelen in de maskers van Starskin heb. Dat is natuurlijk niet zo. Ik ben oprecht mega enthousiast over deze sheetmaskers gedrenkt in een 30 ml krachtig, sterk geconcentreerd serum. Een enorme oppepper voor je huid!

Skin Fitness by Perris Swiss Laboratory
Lift Anti-Aging Peeling Soft.
Een peeling die je dagelijks MOET gebruiken. Hij verbetert je huid (egaler), verstevigt en maakt je huid voller. Eerst was ik sceptisch maar nu weet ik dat dit product echt resultaat geeft!

Brow Duality Matte highlighter van Anastasia
Met dit crèmepotlood blijft niet alleen je oogschaduw beter zitten, maar zie je er ook altijd lekker wakker uit als je ‘m onder je wenkbrauwen aanbrengt! En dat kan elke vrouw op z’n tijd wel gebruiken, toch?!

Deel deze blog: