New Years Eve Party make-up

Het laatste feestje van dit jaar is in zicht! En daar hoort natuurlijk een feestelijke make-up bij 🙂

Douglas make-up
Parfumerie Douglas verkoopt echt super leuke én betaalbare make-up van het eigen merk. Een eyeliner, mascara en lipgloss zijn al verkrijgbaar vanaf 6,95 euro! Met deze drie producten creëer je de ultieme partylook!

Je brengt eerst met een zwart kohlpotlood een lijntje boven en onder je ogen aan. Daarna ga je er met de black glitter eyeliner van Douglas overheen. Vervolgens wat zwarte mascara en de silver glitter mascara van Douglas erover aan de uiteinden van je wimpers. De glitter lip gloss kun je naturel gebruiken als je bijvoorbeeld het accent wat meer op je ogen wilt leggen. Of je draagt de gloss over je lipstick voor de mooie finishing touch!

Party Look Eye-Shadow Rhinestone Effect van Collistar
Deze glitteroogschaduw van Collistar zit in een tubetje. De textuur is een lichte gel-emulsie. Het zijn goudkleurige glitters (ook in zilver verkrijgbaar) die je in principe over elke oogschaduw aan kunt brengen. Of je draagt ‘m solo voor het subtiele strass-effect. Hij blijft echt super lang zitten. Helemaal als je ‘m combineert met de Brow Duality Matte highlighter van Anastasia. Dit is een duo crèmepotlood. Ik heb de kleur Shell & Lace. De ene kant gebruik ik als highlighter onder mijn wenkbrauwen. Werkt het super voor een frisse en open blik! De andere kant is een beetje goudkleurig. Deze shimmer gebruik ik in mijn ooghoeken. Staat perfect met de glitteroogschaduw van Collistar!

Ik hoef je vast en zeker niet meer te vertellen waar je al deze producten koopt 🙂

Deel deze blog: