Best fashionbuys in 2015

Miskopen heb ik gelukkig nauwelijks. Ik ben niet het type die items met prijskaartjes er nog aan in haar kast heeft hangen. Oké, ik geef toe: ik kan nog weleens twijfelen. Zoals je een tijdje terug kon lezen met m’n panterprintschoenen. Maar verder weet ik wel wat mij het beste staat of waar ik mij lekker in voel.

Spijkerbroeken
Op de foto zie je wat aankopen van 2015. Om te beginnen draag ik vrijwel altijd een (spijker)broek. Daar voel ik mij gewoon het lekkerste in. En je kunt ze zowel casual als netjes dragen met colbertje bijvoorbeeld. De fijnste spijkerbroeken vind ik van het merk Drykorn en Mavi. Zitten beide altijd goed!

Streepjes, streepjes en streepjes
Mijn site heet niet voor niks Pearls and Stripes. Ik ben dol op streepjes! Ze kunnen werkelijk overal onder en op. Blauw met wit is favoriet. Maar de zacht roze op de foto van Ruby Tuesday heb ik ook echt super veel gedragen. Met bijpassende shawl. Echt top!

Shawls
Ik heb echt een fetisj voor shawls. ’s Winters om mijn witte kale nek mee te verbergen en de rest van het jaar omdat ik een shawl nou eenmaal super tof vind. Ik heb meer shawls dan schoenen. En dat zegt denk ik wel wat voor een vrouw. De streepjes shawl van Ruby Tuesday heb ik veel gedragen en de gekleurde shawl van Becksöndergaard ook. Dat laatste merk heeft echt veel leuke shawls, ook weer voor het voorjaar!

Blouses
Ik ben echt de koningin van de blouses. Het draagt nu eenmaal fijn en je ziet er toch altijd netjes uit. Het duurde even voordat ik de zijden blouse van Masscob durfde te dragen. Ik was zo bang voor ophalen en vlekken. Maar, eenmaal over de streep heb ik ‘m dan ook veel aangehad. En ik ben er nog lang niet op uitgekeken. Net zoals de poederkleurige blouse van Pomandère. Ik ben er toch achter dat poedertinten mij het leukste staan.

Sieraden
Op het fijne eiland Terschelling kocht ik afgelopen zomer de armband van Barong Barong. Ik ben er nog steeds blij mee en draag ‘m vrijwel iedere dag. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik dat pareltje van een Hermès armband niet zo gek veel draag… de mensen die mij vanaf het eerste uur volgen, weten wel welke ik bedoel! De ring van Imaï Bijoux kreeg ik voor kerst van mijn vriend. Ik wilde ‘m al zo lang en net op de valreep van 2015 kreeg ik ‘m 🙂

Tas
M’n bezoek aan Parijs met mijn moeder was natuurlijk ook een van mijn hoogtepunten van 2015. Fijn om samen dat te kunnen doen. Ik ben nog steeds blij met mijn zilverkleurig tas van Craie. Ook al vindt mijn moeder het meer een tasje voor de Carnaval…

Veel mooie aankopen dus in 2015. Ik heb de trends voor het nieuwe jaar al gezien…super mooi. Ik heb er zin in! Ik wens je dan ook een fashionable 2016 🙂

Deel deze blog: