Bescherm je zomerhaar met L’Anza

Het verzorgen van je haar op vakantie is minstens zo belangrijk als je huid. Ik ben erg fan van de haarproducten van L’Anza. Ik nam de shampoo, conditioner en hair treatment van L’Anza Healing Color Care mee naar Ibiza!

De Healing Color Care lijn voorkomt uitdroging van je haar en beschermt het tegen UV-stralen. Op die manier blijft je haar gezond en helpt het je haarkleur langer te behouden.

Color Preserving Shampoo
Deze shampoo ruikt mega fijn, echt zo’n kappersgeur. Je hebt er maar weinig van nodig om je haar goed schoon te krijgen. De substantie is crèmig, schuimt lekker en spoelt makkelijk uit.

Color Preserving Conditioner
Ik gebruik altijd standaard een conditioner. Op vakantie heb je die helemaal nodig. Deze conditioner is ook weer super fijn. Het versterkt de beschermende werking van de shampoo en zorgt ervoor dat mijn haar lekker doorkambaar is, luchtig en gezond aanvoelt.

Op vakantie krijgt mijn haar vrij veel te verduren. Ik wil natuurlijk lekker zwemmen met mijn zoontje, maar doordoor krijgt het elke dag een flinke plons chloor en zout. En vergeet die zon niet! Funest voor blond, gekleurd haar. Daarom was ik het dagelijks met deze shampoo en conditioner, maar blijft mijn haar toch nog gezond. Om de twee dagen geef ik mijn haar een extra haarkuur met het volgende product.

Trauma Treatment
Klinkt heavy he, trauma treatment?! Maar dit fijne goedje zorgt er na je wasbeurt voor dat je haar goed beschermd is tegen de zon en je kleur niet teveel verschiet. Het is een leave-in conditioner. Na het wassen en drogen van je haar breng je een kleine hoeveelheid aan en laat je het gewoon intrekken. Je hoeft het niet uit te spoelen, maar je moet er niet teveel van gebruiken! Dat deed ik eerst, maar dan krijg je een ‘vette kop’.

Mijn ervaring
Ik merk echt verschil met de producten van L’Anza en andere shampoos en conditioners. Waar ik normaal gesproken een bos stro op mijn hoofd zou hebben omdat ik het elke dag was, is het nu echt luchtig, goed gevoed en verzorgd, ruikt het lekker en is het niet kanarie geel. Ik hoef dus niet gelijk als een speer naar de kapper na mijn vakantie 🙂

Deel deze blog: