Chanel make-up collection najaar-winter 2021

Ik sta altijd te springen als de limited edition make-up van Chanel uit is. Zodra ik lees of hoor dat ‘de look’ er is, sjees ik naar de winkel. Ik ben niet de enige want meestal is ie in een mum van tijd uitverkocht. Maar nu had ik geluk. Ik vertel ik je meer over de Chanel Tone on Tone make-up collection voor dit najaar-winter en laat je uiteraard de look zien.

De Chanel make-up collection najaar-winter 2021 richt zich op vier kleurenpaletten – of tonen zoals Chanel ze noemt- voor de herfst. Elk van de vier tonen bevat 3 producten: oogschaduw, oogpotlood en nagellak.

– Khaki Harmony (bruinachtig kaki en brons voor zowel ogen als nagels).
– Silver-Grey Harmony (taupekleurige tonen en zilveren highlights voor de ogen en asgrijze nagels)
– Red-Brown Harmony (donkerrode oogopslag met chocoladerode nagels)
– Champagne Harmony (een terracotta ooglook met metallic ivoren fonkeling en bruinrode nagels).

Le Vernis
Chanel heeft vaak de mooiste kleuren nagellak, maar ze zijn niet goedkoop, noch lang houdbaar. Maar met twee lagen nagellak én een gelnagellak erover kom je een heel eind. Lees: vier dagen mooi zonder butsen. In de najaarscollectie van Chanel zitten de vier mooie, warme najaarskleuren bruin terracottarood, asgrijs, rood chocoladebruin en intens kaki bruin. Absolute favoriet is kakibruin ofwel -met de chique Chanel naam- Brun Fumé (905). Echt een topper die denk ik zo sold-out is.

Ombre Première Laque
Ik ben echt mega fan van de vloeibare oogschaduw van Chanel. Het brengt makkelijk aan en blijft veel langer zitten dan gewone oogschaduw, het vervaagt niet en loopt niet uit. Voor m’n dagelijkse look gebruik ik Quartz Rose (26). Die breng ik in één keer aan en dan is ie perfect. In de najaarscollectie van Chanel vind je vier nieuwe vloeibare oogschaduw tinten: kaki, zilvergrijs, purperrood en ivoor. Kaki (Lamé Acier-37) is mijn favoriet. De oogschaduw heeft een goede pigmentatie en mooie metallic glans. Je kunt het product rechtstreeks met de applicator aanbrengen, met een make-up kwastje of je wrijft ‘m uit met je vingers zodat ie net wat subtieler wordt.

Stylo Ombre et Contour
De Stylo Ombre et Contour kun je op drie manieren gebruiken, namelijk als oogpotlood, eyeliner en oogschaduw. De textuur is boterzacht, brengt fijn aan en is makkelijk te blenden. Ook hier vind ik taupegrijs (contour graphite-17) en kaki (contour kaki-13) het mooist. Zelf gebruik ik dit product als oogpotlood en trek een lijntje zowel boven als onder m’n wimperrand. Je kunt ‘m zo laten voor een wat intensere look of blenden met een kwastje. Het product blijft heel de dag mooi zitten en is verkrijgbaar in dezelfde tinten als de Ombre Première Laque. Heel mooi ook in combinatie met elkaar!

Benieuwd naar deze mooie make-up collectie? De look is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: