Chilling at home in Follovers & Lune Active

Als we dan toch weer veel thuis zitten de komende tijd, dan maar liever een beetje stylish in je joggingpak! Ik deel vandaag mijn favorieten met je van Follovers en Lune Active.

Zelf heb ik te horen gekregen dat ik nog t/m maart 2021 vanuit huis werk. Bizar lang nog! Maar we maken er maar weer het beste van met elkaar. Nu het weer helaas weer op z’n retour is, zijn mijn outfitjes dat uiteraard niet! Niks zo lekker als in joggingpak op zondag op de bank en spelen met de kids, erin wandelen of gewoon een gemakkelijke, stylishe outfit op de maandag ? Ik heb twee favoriete, hippe joggingmerken voor je!

Follovers
Het Italiaanse Follovers is op dit moment hartstikke hip! Ontwerpster Giulia Bruni ontwierp fijne, zachte joggingbroeken en sweaters in vrolijke kleuren.  Zo’n pak fleurt toch je hele dag op?! Ik vind het juist leuk om de kleuren door elkaar te dragen, dus dat je broek niet matcht qua kleur met je sweater. En ik vind de sweater ook gewoon super leuk op een jeans. Zo ben ik toch nog een beetje een hippe mama op het schoolplein. Mijn absolute favoriet is de licht paarse Kylie sweater. Deze korte hoodie past echt perfect op m’n high waist jeans van Closed! Ik heb zelf een hekel aan sporten, maar de sportievelingen onder ons zouden in deze fijne pakken natuurlijk ook überstylish voor de dag komen in de sportschool. Het merk valt oversized, dus ik heb de broek wel een maatje kleiner genomen dan dat ik normaal draag.

Lune Active
Een ander super tof merk is Lune Active. Een mix van active & daywear, casual en zakelijk. En van zakelijk tot sportklaar. De Moon Suit is echt mijn favoriet. Ik vind de kleur echt zooo mooi! Ik match mooi bij m’n interieur want ik heb de kleur ook veel in huis ? In de omschrijving staat ‘azuur blauw/ turquoise’ maar ik vind het echt meer groen. Je kunt het perfect als pak dragen, maar de items los zijn ook super leuk en draagbaar. De print in de stof is heel leuk en ritsjes bij de kraag en aan de mouwen maken ‘m af. Zowel de broek als top hebben een aangesloten pasvorm. Daarom heb ik beide wel een maatje groter genomen.

Beide merken zijn te koop via één van mijn favoriete online fashion boetieks Keepitsecretstore. De mooie sets en shoots op Instagram zijn ook zo inspirerend!
Follovers en Lune Active zijn trouwens ook super leuk te combineren met de shirts, sweaters en hoodies van Newtone. Ook via Keepitsecretstore te koop!

Deel deze blog: