Mijn ervaring met RevitalTrax

Sinds ongeveer 6 weken gebruik ik het Anti-Aging Collagen Complex van RevitalTrax. Dit is een poeder wat de huid, haren en nagels van binnenuit verbetert en zorgt voor een jongere uitstraling. Ik gebruik dit product dagelijks en ben echt mega enthousiast. Ik sprak met brandmanager Noëlle van Achterberg en deel graag mijn eigen ervaring met je.

RevitalTrax bestaat sinds eind 2018. Het bedrijf heeft samen met een Duitse farmaceut, gespecialiseerd in collageenpeptide, een drinkbare mix van gepatenteerde Verisol, Ester-C (vitamine C), zink en biotine ontwikkeld voor een mooiere huid- en haarstructuur. Het product is een zogeheten clean label product en bevat alleen deze 4 natuurlijke ingrediënten die niet alleen de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren, maar ook nog eens zorgen voor een goed immuunsysteem.

Dagelijks gebruik van dit oplosbare poedertje in water belooft je veel voordelen. Van natuurlijke huidverjonging, minder rimpels en fijne lijntjes, een betere hydratatie en elasticiteit tot aan een positief effect op het versterken van je haren, nagels, botten en gewrichten. Wie wil dat nou allemaal niet?!

Uniek
Ik ben wel heel erg benieuwd wat RevitalTrax anders maakt dan andere aanbieders op de markt. Noëlle vertelt: “Het unieke aan het Collagen Complex van RevitalTrax is dat het gepatenteerd Verisol bevat in een hoge concentratie (5000 mg). Deze vorm van collageen bevat minuscuul kleine deeltjes die veel beter kunnen worden opgenomen door het lichaam dan regulier collageen. Dit wordt niet afgebroken door het maag-darmstelsel. Een aantal andere producten bevatten ook Verisol maar niet zo’n hoge dosering en in combinatie met de andere ondersteunende ingrediënten Ester-C, Zink en Biotine.”

Gebruik
Noëlle vertelt over het gebruik: “Het is de bedoeling dat je de sticks dagelijks inneemt. Eén stick per dag. Het liefst ’s ochtends op je nuchtere maag omdat dan de opname het beste is. Na de startperiode van 6 tot 8 weken kun je overgaan op 1 stick om de dag. Dan heeft je huid een eerste boost gehad en kun je het resultaat op deze manier vasthouden en natuurlijk nog steeds verbeteren.” Ik los de sticks gewoon op in een glas water, maar je kunt het eventueel ook toevoegen aan je thee of vruchtensap. Er zit verder geen smaak aan, dus met water innemen is gewoon prima te doen. Wel goed roeren totdat het poeder helemaal opgelost is.

Mijn ervaring met Collagen Complex
Ik gebruik nu 1,5 maand de sticks en ik kan oprecht zeggen dat mijn huid er beter uitziet. Wat ik eigenlijk al na twee weken merkte, is dat mijn huid echt veel beter gehydrateerd is en ik overal een zachtere uitstraling heb. Het lijkt alsof ik een soort standaard Instagram-filtertje over m’n huid heb. Ik merk dat ik er iets minder moe uitzie en m’n nagels zijn ook een stuk sterker geworden. Superfijn! Ik ga dan ook zeker door met deze sticks en ben reuze benieuwd naar het resultaat op de langere termijn.

Resultaat
Ik vraag mij af of je de sticks eindeloos kunt blijven gebruiken. Noëlle verzekert mij dat dat gewoon kan en het niet de bedoeling is dat je het als een kuurtje gebruikt: “Het collageengehalte in je huid neemt na je 25ste jaar helaas jaarlijks af en hierdoor ontstaat huidveroudering. Na je 55ste jaar gaat het zelfs nog sneller vanwege de menopauze. Om dit verouderingsproces te remmen, moet je het Collagen Complex consequent gebruiken om je collageen op peil te houden. Uit onderzoek is gebleken dat je na 4 tot 8 weken zichtbaar resultaat hebt met 2500 mg per dag. Dat is natuurlijk wel een gemiddelde en per persoon afhankelijk. Levensstijl, leeftijd e.d. spelen ook mee m.b.t. hoe snel je een effect ziet. Als je altijd hebt gerookt en veel onder de zonnebank bent gegaan, duurt ’t misschien wat langer voordat je effect hebt dan iemand met een gezonde levensstijl.”

Ook op latere leeftijd
Ik ben wel benieuwd of het ook nog zin heeft om op latere leeftijd met het Collagen Complex te starten. Noëlle vertelt mij dat dat zeker nut heeft, want zelfs haar eigen oma van tegen de 70 jaar gebruikt het. “Op elke leeftijd heeft het nog zin om te starten met het aanvullen van je collageenniveau. Mijn oma is heel enthousiast over het gebruik en heeft ook echt effect. Haar huid is echt een stuk strakker geworden bij haar wangen en ook de rimpeltjes bij haar bovenlip zijn verminderd. Zelfs haar ouderdomsvlekken zijn minder. Ze is er hartstikke blij en tevreden mee.” Niet alleen Noëlle’s oma is enthousiast. Op de website wemelt het van de positieve reacties die gebruikers achterlaten. Ook BN’ers als Babette van Veen, Leontine Borsato en topmodel Sylvia Geersen zijn fan. En onder mannen is het ook reuze populair.

Skincare
Naast het Collagen Complex heeft Revitaltrax inmiddels ook een verzorgingslijn voor huid en haar omdat daar veel vraag naar was. Qua skincare bieden ze een stappenplan aan van reiniging, lotion, serums en crèmes. De serums zijn gericht op de 3 meest belangrijkste skincare ingrediënten: retinol, vitamine C en hyaluronzuur. Die versterken het effect van de poeders maar zijn ook los goed te gebruiken. Ook zijn er zelfs haarverzorgingsproducten van het merk en binnenkort krijgen ze een shower gel en body lotion met shea butter. Ze breiden regelmatig hun assortiment uit met fijne producten, dus ik blijf het goed in de gaten houden!

Tot slot
Nogmaals: ik ben echt oprecht hartstikke positief over het Anti-Aging Collagen Complex. Ik had echt na twee weken al effect. En omdat ik zo positief ben, heb ik ook diverse producten van de skincare lijn aangeschaft. Daarover vertel ik snel meer. Ben jij nieuwsgierig geworden? Kijk snel op de website en webshop van RevitalTrax.

Deel deze blog: